Antena Meniu Search
x

Videoclipul filmat de Carmen Şerban în biblioteca Universităţii de Medicină scoate studenţii în stradă!

Videoclipul filmat de Carmen Şerban în biblioteca Universităţii de Medicină scoate studenţii în stradă! Viitorii medici cer retragerea clipului.

Vezi și

Videoclipul filmat de Carmen Şerban în biblioteca Universităţii de Medicină scoate studenţii în stradă! Viitorii medici cer retragerea clipului, pentru că, spun ei, le lezează imaginea. În schimb, Carmen Şerban susţine că a avut autorizaţie pentru filmare. Ba chiar este fericită pentru că numărul de vizualizări s-a dublat în doar câteva ore, după ce medicii şi studenţii s-au revoltat în mediul online. 

Carmen Şerban, cântăreaţă: "A durat 5 ore, nu cred ca am împietat procesul de învăţământ de acolo." Nu la fel gândesc şi viitorii medici ai României, hotărâţi să iasă în stradă după scandalul fără precedent de la UMF. Au aflat cu surpriză că în luna august, când ei erau în vacanţă, biblioteca Universităţii a devenit platou de filmare pentru cântăreaţa Carmen Şerban. 

Dacă la Universitate s-a deschis deja anchetă, pentru Carmen Şerban, scandalul e binevenit. Artista e convinsă că şi publicitatea negativă o ajută: "Vizualizările de la aceasta piesa au crescut la dublu faţă de aseară. Nu am dat bani, nu am plătit, recunosc, nici taxa oficială, nici neoficială, oamenii au fost foarte draguţi cu mine." 

Chiar înainte de filmări, Carmen Şerban ar fi trimis o cerere către rectorul Universităţii. Acum, tot el a declanşat ancheta, după ce studenţii i-au cerut explicaţii. 

Există însă şi studenţi care spun că situaţia a fost dusă la extrem. 

Şi totuşi, Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti a cerut deja retragerea videoclipului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Videoclipul filmat de Carmen Şerban în biblioteca Universităţii de Medicină scoate studenţii în stradă!