Antena Meniu Search
x

Video Viscolul a făcut prăpăd în sud-estul țării. Drumuri închise și mașini blocate în nămeți, în Constanța

Viscolul a pus stăpânire pe sud-estul ţării. Deja în mai multe judeţe ninsoare a creat haos şi a paralizat traficul. Cel mai afectat este judeţul Constanţa. Aici toate drumurile judeţene au fost închise, iar populaţia a fost rugată să nu părăsească localitatea. Dimineaţă din cauza ninsorii abundente, zeci de maşini şi microbuze cu călători au rămas blocate în nămeţi.

de Redactia Observator

la 27.01.2021, 17:24

Vezi și
  • Viscolul a paralizat judeţul Constanţa.
  • Codul portocaliu de viscol pentru Constanța şi Tulcea este valabil până astăzi la ora 21:00.

Viscolul a paralizat judeţul Constanţa. Zeci de maşini şi zece microbuze cu pasageri au rămas blocate în nămeţi pe DN22 între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde. Probleme au avut şi cu tirurile care au rămas împotmolite.

Vântul a bătut cu 80 de kilometri pe oră în anumite zone, aşa că munca drumarilor a fost aproape inutilă. Judeţul se află sub cod portocaliu de ninsori.

Ninsoare abundentă și în Tulcea

Şi în Tulcea ninsoarea i-a pus în dificultate pe şoferi. Mai multe maşini au rămas blocate în zăpadă pe câmp, iar unii şoferi au ajuns cu autoturismele în şanţ din cauza vizibilităţii reduse. 

Circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Constanţa şi Tulcea.

Ninsoarea şi viscolul au pus stăpânire şi pe judeţul Galaţi. Deşi drumarii intervin de zor, din cauza vântului puternic, zăpada se depune continuu pe şosele. Asta le dă bătăi mari de cap şoferilor, care rămân împotomliţi.

Pe drumurile naţionale şi judeţene din Galaţi se circulă în condiţii foarte grele pentru că ninge şi viscoleşte încontinu. Deşi au ieşit utilajele pe teren, în urma lor zăpada este aşezată din nou pe şosea.

TIR-uri împotmolite între Predeal şi Râşnov

Şi în Braşov ninge abundent, iar drumarii intervin pe toate drumurile naţionale din judeţ ca să preîntâmpine blocajele. Chiar şi aşa mai multe tiruri au rămas împotmolite pe DN73A, între Predeal şi Râşnov.

Codul portocaliu de viscol pentru Constanța şi Tulcea este valabil până astăzi la ora 21:00, iar cel galben pentru judeţele Galaţi, Brăila, Călăraşi şi Ialomiţa până mâine la ora 10.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Viscolul a făcut prăpăd în sud-estul țării. Drumuri închise și mașini blocate în nămeți, în Constanța