Antena Meniu Search
x

Zeci de gospodării inundate în comuna Răscăeţi, județul Dâmboviţa

Blestemul apelor pare să se fi abătut peste localnicii din comuna Răscăeţi, în Dâmboviţa.Ploaia măruntă căzută în ultima săptămână a creat necazuri mari

Vezi și

Blestemul apelor pare să se fi abătut peste localnicii din comuna Răscăeţi, în Dâmboviţa. Ploaia măruntă căzută în ultima săptămână a creat necazuri mari

80 de gospodării au fost inundate. La fel şi fântânile. Este a şasea inundaţie din acest an. Bătrânele vin de la biserică. Şi îi mulţumesc cerului că au reuşit să treacă podeţul peste pârâul transformat în râu.

Ploaia măruntă căzută în ultima săptămână a creat necazuri mari în comuna Răscăieţi, din Dâmboviţa. Şi este a saşea oară în acest an când apele ies peste matcă şi inundă tot în calea lor.

De fiecare dată când plouă în cantităţi mai mari, pâraiele Holboca şi Jirnov ies din matcă şi izolează peste 80 de gospodării.

Oamenii au primit apă de la Crucea Roşie Dâmboviţa. Astăzi am venit cu aproape 500 de sticle de apă necesare în această zonă.

Apa a inundat şi drumul pe care se circulă doar cu tractorul. Primarul localităţii spune că nu poate face nimic pentru devierea apelor pentru că nu are bani să repare canalul construit încă din anii 80, special pentru rezolvarea acestei probleme.

Prefectul a promis că în zilele următoare va repara canalul colector. Iar localnicii speră că se va ţine de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Zeci de gospodării inundate în comuna Răscăeţi, județul Dâmboviţa