Antena Meniu Search
x

Angajata Red Bull a sesizat oficial FIA în cazul lui Christian Horner. Şeful echipei, acuzat de "comportament nepotrivit"

Angajata echipei de Formula 1 Red Bull care a formulat acuzaţiile de "comportament nepotrivit" la adresa şefului echipei, Christian Horner, a depus o plângere la comisia de etică a Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), informează BBC, citată de news.ro. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 09:37

Angajata Red Bull a sesizat oficial FIA în cazul lui Christian Horner. Şeful echipei, acuzat de "comportament nepotrivit"
- Profimedia

Potrivit postului britanic, plângerea adresată organismului de conducere al sporturilor cu motor vine în urma a două rapoarte anterioare. Primul a venit pe 2 februarie, prin intermediul liniei telefonice de etică F1 a FIA, cu câteva zile înainte ca acest caz să devină public. Acest apel făcea referire directă la comportamentul lui Christian Horner faţă de o angajată a echipei austriece şi cerea FIA să analizeze problema, exprimându-şi totodată temerea că Red Bull încearcă să muşamalizeze afacerea.

Horner a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc

Al doilea raport, întocmit la 6 martie, reiterează acuzaţiile formulate în primul raport şi avertizează că, dacă organismul nu va acţiona, denunţătorul - a cărui identitate nu a fost precizată de BBC - va informa presa. Contactată de AFP, FIA a răspuns că "nu este în măsură să confirme că plângerea a fost depusă" din cauza procedurilor pe care le aplică la nivel intern în tratarea acestui tip de cazuri şi a "confidenţialităţii stricte pe care şi-o impune şi pe care va continua să şi-o impună".

Horner, în vârstă de 50 de ani, care este căsătorit cu fosta componentă Spice Girl Geri Halliwell, care a apărut alături de el la Marele Premiu al Bahrainului, a negat întotdeauna acuzaţiile care i se aduc. El a fost exonerat săptămâna trecută de Red Bull, după o anchetă internă de 10 săptămâni efectuată de un avocat extern numit de echipa austriacă. Angajata, care a fost suspendată din echipă după ce plângerea sa a fost respinsă, ar fi decis să facă apel la decizia internă şi a cerut Red Bull să îşi reconsidere poziţia, potrivit mai multor informaţii din presă.

Pe acelaşi subiect

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Angajata Red Bull a sesizat oficial FIA în cazul lui Christian Horner. Şeful echipei, acuzat de "comportament nepotrivit"