Antena Meniu Search
x

Brazilianul Pele, internat la un spital din Sao Paulo. Reacţia fiicei sale: "Nu este vorba de o urgenţă"

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pele, în vârstă de 82 de ani, a fost spitalizat miercuri în Sao Paulo. Legenda fotbalului mondial a fost tratat începând de anul trecut pentru un cancer la colon. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022 , 19:35

Brazilianul Pele, internat la un spital din Sao Paulo. Legenda fotbalului ar avea insuficienţă cardiacă şi o stare de confuzie mentală
Brazilianul Pele, internat la un spital din Sao Paulo. Legenda fotbalului ar avea insuficienţă cardiacă şi o stare de confuzie mentală - Profimedia Images

Potrivit ESPN, starea de sănătate a lui Pele (82 de ani) este cel puţin îngrijorătoare. Conform aceleiaşi surse, Pele ar avea ”corpul umflat, ar prezenta insuficienţă cardiacă şi o stare de confuzie mentală importantă”, relatează news.ro.

Reacţia fiicei lui Pele

Fiica lui Pele, Kely Nascimento, a scris pe reţelele de socializare că nu este vorba de o urgenţă şi că aceste controale medicale ar fi fost deja programate.

Articolul continuă după reclamă

În luna septembrie a anului 2021, Pele a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori intestinale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Sport » Brazilianul Pele, internat la un spital din Sao Paulo. Reacţia fiicei sale: "Nu este vorba de o urgenţă"