Antena Meniu Search
x

Ce îşi doreşte David Popovici de la Moş Crăciun în acest an: "N-am mai avut parte în ultimii ani"

David Popovici, cel mai prolific sportiv român în 2022, în vârstă de 18 ani îşi aminteşte cu drag de perioada copilăriei, când îi scria lui Moş Crăciun, iar în seara de Ajun îl aştepta cu sufletul la gură, pentru a vedea ce i-a lăsat sub brad. Înotătorul a povestit câteva dintre dorinţele pe care le-a avut atunci când era mic şi despre cadourile pe care Moşul i le-a oferit. 

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 10:56

David Popovici
Ce îşi doreşte David Popovici de la Moş Crăciun în acest an - Profimedia

2022 a fost un an excepţional pentru David Popovici. Sportivul a reuşit să bată recorduri mondiale şi europene şi să devină multiplu campion european şi mondial. Acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, David are câteva zile libere pe care le va petrece cu familia.

„Le transmit oamenilor să se relaxeze în această perioadă, să stea cu familia, nu strică niciodată o întrunire, noi asta vom face. Este puţin trist că avem nevoie de ocazii să ne vedem cu toţii mai des", a spus el.

David Popovici, despre magia Sărbătorilor petrecute în familie 

„Crăciunul pentru mine înseamnă să nu pot adormi seara de entuziasm şi să-mi doresc să-l prind noaptea când vine, dar să nu-l văd niciodată de obosit ce sunt şi să dorm ca un buştean. Când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc şi la zăpadă, n-am mai avut parte noi în ultimii ani, dar sper să avem parte anul acesta", a precizat Popovici.

Pe acelaşi subiect

Popovici n-a fost des cu colindul atunci când era mic, însă amintirile lui legate de Crăciun şi copilărie sunt puternice. Înotătorul are un obiect primit de la Moş, pe care îl păstrează şi acum.

„Cea mai frumoasă amintire cu dimineaţa de Crăciun este de când mi-am dorit şi i-am cerut moşului să devin shaolin şi m-am trezit dimineaţa cu două beţe, de fapt două cozi de mătură, pe care erau scrise cu markerul nişte litere aleatoriu în japoneză... A fost cel mai tare cadou, încă am beţele acelea", îşi aminteşte David Popovici, potrivit News.

Ce i-ar cere David Popovici Moşului

Campionul în vârstă de 18 ani nu ştie ce să-i ceară lui Moş Crăciun în acest an şi recunoaşte că-i place mai mult să ofere daruri, decât să primească. Deşi n-a avut timp de shopping, este dispus să le ofere părinţilor săi absolut orice.

„Nu m-am gândit ce îmi doresc eu de Crăciun, nici la ce le voi lua părinţilor, dar ştiu ceea ce mă bucură pe mine cel mai mult: să fac cadouri oamenilor dragi. Mereu când ofer un cadou si fac fericit pe cineva mă simt mai bine decât dacă primesc eu ceva. Nu ştiu dacă neapărat anul acesta, dar vreau să le dau alor mei măcar ce mi-au oferit ei de-a lungul vieţii, dacă nu chiar înmulţit", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Ce îşi doreşte David Popovici de la Moş Crăciun în acest an: "N-am mai avut parte în ultimii ani"