Antena Meniu Search
x

Video David Popovici, medalie de argint la Melbourne. A obţinut locul 2 în finala probei de 200 de metri liber

David Popovici a obţinut locul 2 în finala probei de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne. A fost devansat cu doar o secundă de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, care a stabilit un nou record al competiţiei, cu timpul de 1 minut şi 39. Cursa a fost transmisă în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Sportivul român a câştigat seria în care a concurat noaptea trecută, unde a obţinut al şaselea timp al semifinalelor. 

de Redactia Observator

la 18.12.2022, 13:10

Vezi și

David Popovici a obţinut al doilea loc în finala probei de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne. Sportivul român a încheiat cursa cu timpul de 1.40.79 şi a câştigat medalia de argint.

David Popovici, în finala Campionatul Mondial de Nataţie de la Melbourne

David Popovici a reuşit o revenire fantastică în semifinala de azi-noapte şi s-a calificat în finala în probei de 200 m liber, în ultima zi de competiţie la Campionatul Mondial de Nataţie în bazin scurt, de la Melbourne. Cu doar câţiva metri înainte de finish era pe locul trei. În ultimele secunde a recuperat incredibil şi a reuşit să-şi câştige seria. Sportivul român în vârstă de 18 ani a parcurs cele opt lungimi de bazin în 1:42.31 min. şi a obţinut astfel biletul pentru marea finală. El a fost cu 7 sutimi mai rapid decât ocupantul locului 2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » David Popovici, medalie de argint la Melbourne. A obţinut locul 2 în finala probei de 200 de metri liber