Antena Meniu Search
x

CFR Cluj s-a calificat, nu fără emoţii, în turul III preliminar din UEFA Champions League

CFR Cluj, campioana României la fotbal, s-a calificat, nu fără emoţii, în turul III preliminar din UEFA Champions League.

de Redactia Observator

la 28.07.2021, 22:23

CFR Cluj s-a calificat în turul III preliminar din UEFA Champions League
CFR Cluj s-a calificat în turul III preliminar din UEFA Champions League - Profimedia
  • CFR Cluj şi-a asigurat cel puţin calificarea în grupele UEFA Conference League, a treia competiţie europeană intercluburi ca valoare.

CFR Cluj a trecut, cu 4-1 la general, de Lincoln Red Imps. După un 2-1 în deplasare, în Gibraltar, CFR Cluj nu a strălucit nici în returul jucat pe teren propriu cu o adversară mult mai slab cotată.

Cestor în minutul 15, cu o reluare din apropiere, şi Sigurjonsson în minutul 58, şut superb din lovitură liberă de la aproape 30 de metri, au marcat golurile prin care CFR Cluj s-a impus, cu 2-0, în meciul cu Lincoln Red Imps de pe teren propriu.

Per ansamblu, CFR Cluj a dominat meciul de pe teren propriu, dar a fost destul de zgârcită în ofensivă, punând rareori în pericol poarta adversă. Mai mult, campioana României a avut mari emoţii pe faza de apărare, Arlauskis fiind obligat să intervină decisivă în anumite momente.

Până la urmă, CFR Cluj obţine calificarea în turul III preliminar din UEFA Champions League, cu o dublă victorie, şi şi-a asigurat cel puţin prezenţa în grupele UEFA Conference League, a treia competiţie europeană intercluburi ca valoare.

Pe acelaşi subiect

CFR Cluj joacă următorul meci din cupele europene pe 3 sau 4 august, acasă

Însă, este evident că CFR Cluj îşi doreşte prezenţa în grupele UEFA Europa League sau chiar în grupele UEFA Champions League, dar pentru asta ardelenii trebuie să înceapă să treacă şi de adversari consacraţi în cupele europene. Următoarea ţintă a CFR-ului ar putea fi Young Boys Berna, campioana Elveţiei, formaţie care nu pare să aibă mari probleme în dubla cu Slovan Bratislava, echipă din Slovacia.

CFR Cluj joacă următoarele meciuri din cupele europene, dubla din turul III preliminar al UEFA Champions League, pe 3 sau 4 august turul, acasă, şi pe 10 august returul, în deplasare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » CFR Cluj s-a calificat, nu fără emoţii, în turul III preliminar din UEFA Champions League