Antena Meniu Search
x

Ciobănescul carpatin, mascota echipei naţionale de fotbal a României - VIDEO

Ciobănescul carpatin a devenit noua mascotă a echipei naţionale de fotbal a României. Evenimentul a fost marcat cu o surpriză la antrenamentul de luni al "tricolorilor", care se pregătesc pentru ultimele meciuri din grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 12:59

Ciobănescul carpatin, mascota echipei naţionale de fotbal a României - VIDEO
"Tricolorii" au fost surprinşi de noua mascotă a Echipei Naţionale - Captura Youtube / FRF TV

"Surpriză de proporţii la antrenamentul de aseară al tricolorilor! Pe terenul de antrenament unde Mirel Rădoi şi staff-ul său tehnic organizau la Mogoşoaia şedinţa de pregătire, alături de jucători, şi-a făcut apariţia noua mascotă a suporterilor tricolori!", a anunţat FRF.

Ciobănescul carpatin a devenit noua mascotă a echipei naţionale a României. Aceasta a venit însoţită la antrenamentul de luni chiar de nişte pui veritabili de ciobănesc. 

Sponsorul principal al primei reprezentative a ales acest simbol naţional, ciobănescul carpatin, pentru mascota suporterilor. "Tricolorii au pasat şi au tras la poartă împreună cu mascota, s-au amuzat cu minunaţii ciobăneşti jucăuşi şi s-au bucurat că pot simţi astfel spiritul suporterilor tricolori înaintea unui meci atât de important precum cel cu Islanda. Toţi jucătorii şi-au făcut poze şi clipuri video cu noul prieten, mascota care a promis că îi va susţine necondiţionat, la toate meciurile", se arată pe site-ul FRF. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meciuri decisive pentru România

În ultimele două etape ale Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie. 

Afaţi pe locul 2 în clasamentul grupei, "tricolorii" sunt siguri de calificarea la barajul de accedere la CM dacă vor câştiga ambele partide.

Horaţiu Moldovan de la Rapid şi Enes Sali, de la Farul Constanţa, sunt surprizele de pe lista selecţionerului Mirel Rădoi din lotul României pentru meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Ciobănescul carpatin, mascota echipei naţionale de fotbal a României - VIDEO