Antena Meniu Search
x

Dan Petrescu e infectat cu coronavirus! Liga 1 e la un pas să fie suspendată

13 oameni din clubul clujean, între care mai mulți fotbaliști, pozitivi. La Dinamo sunt 21 de cazuri de COVID.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.07.2020, 10:56

Coronavirus România
Dan Petrescu - hepta
  • Dan Petrescu e infectat cu coronavirus! Liga 1 e la un pas să fie suspendată, camioana având 13 oameni din club infectați, iar Dinamo 21.

Dan Petrescu e infectat cu coronavirus! Liga 1 e la un pas să fie suspendată, camioana având 13 oameni din club infectați, iar Dinamo 21.

Antrenorul campioanei României, CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu virsusul Sars-CoV-2, fiind al 13-lea membru al clubului în această situaţie, informează gsp.ro.

Din cele 13 cazuri, trei au ieşit negative la al doilea test. Dan Petrescu va fi internat cel puțin 48 de ore în spital. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială în orele următoare.

Primul caz pozitiv a fost înregistrat la 19 iulie, iar meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. Echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia.

Pe acelaşi subiect

CFR ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii 1.

Tot mai multe cluburi insistă pentru oprirea sezonului, sau măcar iau în calcul scenariul în care va fi înghețat campionatul. Cum echipele nu au disputat același număr de meciuri, o soluție pe care LPF o ia în calcul ar constitui-o un clasament calculat pe baza procentului de puncte câștigate din totalul partidelor bifate.

CFR Cluj ar fi campioana, cu o medie de două puncte adjudecate din fiecare partidă. Craiova, care e prima acum, având 44 de puncte, dar un meci mai mult decât CFR, care are 40 de puncte, ar fi pe doi, cu 1,97 puncte pe meci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Dan Petrescu e infectat cu coronavirus! Liga 1 e la un pas să fie suspendată