Antena Meniu Search
x

Foto Emma Răducanu s-a calificat în turul doi de la Wimbledon, după ce a înfrânt-o pe Alison van Uytvanck

Tânăra jucătoare britanică Emma Răducanu, campioana de la US Open, și-a respectat statutul de favorită la prima sa apariție pe arena centrală de la Wimbledon, trecând luni cu 6-4, 6-4 de belgienca Alison van Uytvanck, într-un meci complicat de 1 oră și 42 de minute, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 27.06.2022, 22:10

Emma Răducanu a trecut în turul doi al competiției
Emma Răducanu a controlat partida cu Alison van Uytvanck. - Profimedia

Van Uytvanck se află pe locul 46 în lume, dar este o specialistă pe iarbă, după ce a câștigat 12 din cele 14 meciuri pe această suprafață în acest an, inclusiv două titluri.

Slice-ul ei i-a îngreunat situația lui Răducanu, care a avut nevoie de ceva timp pentru a înțelege cum să facă față lipsei de ritm cu care s-a confruntat. Dar britanica a crescut în joc și, încurajată de fanii de acasă, a câștigat în cele din urmă meritat.

Emma Răducanu, o nouă participare la Wimbledon

„Este un sentiment incredibil de special să mă întorc la Wimbledon", a declarat Răducanu la final.

Pe acelaşi subiect

„Am simțit sprijinul în momentul în care am ieșit și am călcat pe teren. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost aici să mă susțină în momentele dificile, merită să joci pe terenul central și să te alegi cu o victorie."

În urmă cu un an, Răducanu a ajuns în turul al patrulea ca beneficiară de wildcard, înainte de a câștiga US Open. De data aceasta, a zecea favorită a renăscut speranțele și chiar așteptările unei națiuni care nu a mai văzut o campioană britancă pe iarba londoneză de la Virginia Wade în 1977.

Ea va avea parte în turul al doilea de o întâlnire cu franțuzoaica Caroline Garci

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Emma Răducanu s-a calificat în turul doi de la Wimbledon, după ce a înfrânt-o pe Alison van Uytvanck