Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fanii Formula 1 din România, prezenţi la Marele Premiu al Belgiei. "Două fete, 1.000 de euro biletul de avion, maşina închiriată, tot"

Spectacolul grandios pus în scenă de Formula 1, care se vede la Antena 1 şi pe Antena Play, a adunat peste 380.000 de fani ai motorsportului, pe circuitul din Belgia. Printre ei, şi mulţi români, care au venit să îşi vadă idolii în carne şi oase şi trăiască emoţiile în direct. 

de Iuliana Pepene

la 27.07.2024 , 20:53

Legendarul circuit de la Spa-Francorchamps a găzduit primul Grand Prix în 1950. Este unul dintre preferatele piloţilor din Marele Circ, dar şi al pasionaţilor de Formula 1. Mai mulţi spectatori români au primit biletul cadou, răsplată pentru o mare reuşită.

Marele Premiu al Belgiei, la Antena 1 şi în AntenaPLAY

  • Tânăr român: Am luat examenul.
  • Reporter: Ce examen?
  • Tânăr român: Admiterea la Automatică, am dat luni şi acum sunt aici. Este o experienţă super frumoasă.
  • Reporter: E prima oară?
  • Tânăr român: Da, prima oară.
Vezi și

"Două fete, am luat avionul, am luat maşină din Bruxelles şi am venit la SPA, nu orice fel de spa. Poate 1.000 de euro: biletul de avion, maşina închiriată, tot. Merită. Cea mai faină experienţă. Tremur toată, ieri a fost genial. Sperăm să fie locul 1 diferit şi tura asta", mărturiseşte o tânără.

Pe acelaşi subiect

Zeci de mii de cai putere s-au dezlănţuit la Spa, aici, în Belgia, unde am urmărit calificările. Cel ami rapid a fost Max Verstappen care ar fi trebuit să fie în pole position, dar se pare că mâine va pleca din poziţia a unsprezecea, asta din cauza unor penalizări pentru că a schimbat ceva la motorul monopostului. Mâine, în prima linie, în cursă vor pleca Leclerc, urmat de Pérez, iar din a doua linie Hamilton, urmat de Norris. 

Mâine, de la ora 16, vezi cursa Marelui Premiu al Belgiei pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. 

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

Iuliana Pepene Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Fanii Formula 1 din România, prezenţi la Marele Premiu al Belgiei. "Două fete, 1.000 de euro biletul de avion, maşina închiriată, tot"