Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Iuliana Pepene şi Nicolai Tand au ajuns în Belgia, unde se bucură live de experienţa Formula 1

Weekendul acesta, Formula 1 revine pe Antena 1 cu Marele Premiu al Belgiei, ultimul dinaintea pauzei de vară din calendarul competiţional . Antrenamentele Marelui Premiu al Belgiei se văd live exclusiv pe AntenaPLAY, calificările sunt ȋn direct la Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 16.45, iar cursa de duminică este în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, de la ora 15:45. Iuliana Pepene şi Nicolai Tand au ajuns deja în Belgia şi se bucură din plin de experienţa circuitului spaniol.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 12:39

„Mă bucur foarte tare că am ocazia să văd live cursa de Formula 1 de pe circuitul Spa-Francorchamps. Am fost surprins că un sătuc cam cât Rozavlea mea din Maramureş are ditamai pista, una apropiată de perfecţiune, cum îi spun cunoscătorii. Vestea bună e că anul ăsta se face şi la noi în Rozavlea o pistă de biciclete. Lăsând gluma la o parte, experienţa trăită live aici e una extraordinară, iar de asta mi-am dat seama încă de azi dimineaţă când, imediat după ce mi-am luat pass-ul, primul care mi-a ieşit în cale a fost chiar George Russel, pilotul de la Mercedes! Abia aştept să văd ce mai urmează!”, a declarat chef Nicolai Tand.

Weekend-ul de Formula 1 de la Belgia va debuta cu sesiunile de antrenamente de vineri, la ora 14.30 şi 18.00, ambele fiind live în AntenaPLAY. A treia sesiune de antrenamente libere se va desfăşura sâmbătă, de la ora 13.30, live în AntenaPLAY. Calificările vor avea loc la ora 16.45, în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY. Marea cursă se va desfăşura duminică, de la ora 15.45 şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » AntenaPLAY » Iuliana Pepene şi Nicolai Tand au ajuns în Belgia, unde se bucură live de experienţa Formula 1