Antena Meniu Search
x

Flavio Briatore, omul care i-a făcut campioni mondiali în Formula 1 pe Michael Schumacher şi Fernando Alonso, operat cu succes la inimă de o tumoare benignă

Omul de afaceri Flavio Briatore, fost director al mai multor echipe de Formula 1, a anunţat joi că a fost operat cu succes de o tumoare benignă la inimă, fiind deja externat şi a profitat de experienţa sa pentru a încuraja prevenţia medicală, transmite EFE, citată de Agerpres. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 15:32

Flavio Briatore, omul care i-a făcut campioni mondiali în Formula 1 pe Michael Schumacher şi Fernando Alonso, operat cu succes la inimă de o tumoare benignă
- Profimedia

Fost lider de echipă la Benetton şi Renault, cu care Michael Schumacher (1994, 1995) şi Fernando Alonso (2005, 2006) au câştigat câştigat câte două titluri mondiale, Briatore a suferit o intervenţie prin endoscopie acum zece zile la spitalul San Raffaele din Milano, conform unei postări pe profilul său de Instagram.

Briatore, în vârstă de 73 de ani, a recomandat urmăritorilor săi prevenţie medicală

''Bună ziua tuturor. Astăzi vreau să vă vorbesc despre prevenţie. Acum 10 zile am fost la spitalul San Raffaele pentru un control şi la momentul respectiv mi-au găsit o tumoare benignă la inimă. Medicii au intervenit imediat şi sunt aici, să vă povestesc despre asta'', a spus Flavio Briatore.

Briatore, în vârstă de 73 de ani, a profitat de ocazie pentru a recomanda urmăritorilor săi prevenţie medicală: ''Principalul, băieţi, este să faceţi prevenţie, controale, în fiecare an. Am făcut-o acum doi ani şi nu am avut această tumoare benignă, iar anul acesta am făcut-o. Nu trebuie să ne neglijăm pe noi înşine, prevenţia este esenţială''.

Pe acelaşi subiect

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Flavio Briatore, omul care i-a făcut campioni mondiali în Formula 1 pe Michael Schumacher şi Fernando Alonso, operat cu succes la inimă de o tumoare benignă