Antena Meniu Search
x

Fotografia de adio publicată de FC Barcelona după plecarea lui Messi. Mesajul fotbalistului argentinian

FC Barcelona a publicat, duminică, o fotografie la despărţirea de Lionel Messi, în care fotbalistul argentinian apare înconjurat de coechipierii săi şi de trofeele pe care clubul le-a câştigat alături de el, informează lequipe.fr.

de Redactia Observator

la 08.08.2021, 22:03

Este o fotografie care pune capăt unei istorii de 21 de ani. Lionel Messi este înconjurat de vechea gardă a FC Barcelona precum Gerard Pique, Sergio Busquets şi Jordi Alba, care au fost formaţi toţi trei la club şi care s-au alăturat primei echipe în 2008, în cazul primilor doi, şi în 2012, Alba. Mai numeroşi sunt cei din generaţiile următoare: Frenkie de Jong (25 de ani), Emerson Royal (22 de ani), Sergino Dest (20 de ani), Philippe Coutinho (29 de ani).

Cele opt trofee ale Supercupei Spaniei sunt aliniate în prim-plan. În centru, câteva exemplare ale celor şapte trofee ale Cupei Spaniei şi ale celor zece campionate interne câştigate alături de el. În cele din urmă, cele patru trofee ale Ligii Campionilor din epoca Messi stau cu mândrie în vârf.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianul Lionel Messi din motive financiare.

Fotografia de adio publicată de FC Barcelona după plecarea lui Messi. Mesajul fotbalistului argentinian

FC Barcelona / Twitter

Pe acelaşi subiect

Mesajul atacantului argentinian

Fotbalistul argentinain Lionel Messi le-a transmis, duminică, un mesaj suporterilor echipei FC Barcelona, în care le spune că va reveni la gruparea catalană.

"Mi-aş fi dorit să plec într-un mod diferit, deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva drăguţ... Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv, dar până la urmă nu s-a întâmplat. Nu pot decât să le mulţumesc celor care m-au însoţit în atâţia ani la club. Şi fanilor noştri, care mi-au dat toată dragostea lor, iar eu am încercat să o întorc către ei, dând totul pentru acest tricou. Plec, dar nu este un adio, ci doar pe curând. Trăiască Barca!!!", a fost mesajul lui Leo Messi pe Instagram.

Atacantul argentinain, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori, Gheata de Aur.

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick -uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Fotografia de adio publicată de FC Barcelona după plecarea lui Messi. Mesajul fotbalistului argentinian