Antena Meniu Search
x

Leo Messi bate palma cu PSG. Fotbalistul va încasa un salariu de peste 28 de milioane de euro

Fobalistul Leo Messi ar fi acceptat propunerea celor de la Paris Saint-Germain (PSG). Jorge, tatăl și impresarul fotbalistului, urmează să stabilească ultimele detalii contractuale în cursul zilei de azi.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.08.2021, 12:53

Leo Messi se mută la PSG
Leo Messi se mută la PSG - Profimedia

Au existat şi câteva avantaje pe care echipa le-a avut pentru a-l convinge pe fotbalist să se alăture. Neymar, unul dintre jucătorii cu care Leo se înţelege foarte bine, dar şi antrenorul Mauricio Pochettino cu care are o relaţie specială sunt şi ei parte a PSG. Conducerea clubului ar fi bătut palma cu celebrul fotbalist, ultimele detalii ale contractului urmând să fie stabilite în orele următoare, transmite GSP.ro

Săptămâna trecută, Messi a părăsit echipa FC Barcelona

Messi urmează să semneze un contract valabil pentru două sezoane, cu posibilitatea de prelungire a acestuia pentru încă o stagiune. Publicaţia L'equipe subliniază faptul că salariul fotbalistului va fi de aproape 29 de milioane de euro/sezon.

Presa internaţională transmite că pentru prezentarea lui Leo Messi ca nou membru al clubului francez, PSG a rezervat Turnul Eiffel pentru data de 10 august, moment în care va fi organizat un eveniment special. Ultima dată când cei de la PSG au recurs la un asemenea demers a fost în 2017, în momentul în care Neymar a fost prezentat ca jucător al clubului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Leo Messi bate palma cu PSG. Fotbalistul va încasa un salariu de peste 28 de milioane de euro