Antena Meniu Search
x

Inter – Benfica 3-3 în sferturile Champions League. Italienii s-au calificat în semifinale, unde o vor întâlni pe rivala AC Milan

Inter – Benfica, s-a terminat cu o remiză, 3-3. Pentru Inter, au înscris Barella, Martinez și Correa, în timp ce pentru Benfica au marcat Aursnes, Silva și Musa. Italienii s-au calificat în semifinale.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 00:43

Inter a deschis scorul pe San Siro, prin golul superb al lui Barella, din minutul 14. Oaspeţii au egalat prin Aursnes, în minutul 38, iar la pauză s-a intrat cu 1-1.

Partea secundă a fost mult mai animată. Gazdele au preluat conducerea din nou, în minutul 65, prin Lautaro Martinez şi s-au distanţat la două goluri în minutul 78, prin reuşita lui Correa. Lusitanii au reuşit însă o revenire pe final. Mai întâi a marcat Antonio Silva, în minutul 86, iar Petar Musa a egalat în minutul 90+5.

Derby italian în semifinalele Champions League

AC Milan – Inter şi Real Madrid – Manchester City sunt semifinalele de anul acesta în Liga Campionilor.

Pe acelaşi subiect

AC Milan şi Inter Milano se vor întâlni în semifinalele Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie. Precedentul duel s-a consumat la ediţia 2002-2003 a competiţiei, când AC Milan s-a calificat în finală după 1-1 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu.

Pentru Inter Milano este prima calificare în semifinalele Ligii Campionilor după 13 ani, mai precis de la ediţie din 2009-2010, atunci când echipa interistă a cucerit trofeul, cu Jose Mourinho antrenor şi cu românul Cristian Chivu în teren.

Desfășurarea scorului

Minutul 90+5: Gol Benfica! Musa înscrie și egalează cu echipa adversă

Minutul 86: Gol Benfica! Silva marchează în minutul 86.

Minutul 78: Gol Inter! Correa înscrie un gol pentru echipa sa.

Minutul 66: Gol Inter! Martinez majorează avantajul gazdelor.

Minutul 38: Gol Benfica! Aursnes restabilește egalitatea.

Minutul 14: Gol Inter! Barella deschide scorul.

S-a încheiat 3-3, iar Inter merge mai departe, cu scorul general de 5-3, urmând să întâlnească în semifinale pe concitadina AC Milan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Inter – Benfica 3-3 în sferturile Champions League. Italienii s-au calificat în semifinale, unde o vor întâlni pe rivala AC Milan