Antena Meniu Search
x

Bătaie în stradă între suporteri înainte de meciul Steaua-Dinamo. Mai multe persoane au fost reţinute. VIDEO

Bătaie între suporteri cu câteva ore înainte de începerea meciului dintre CSA Steaua şi Dinamo, care va aduce în Ghencea peste 20.000 de oameni. Scandalul a avut loc lângă stadionul Steaua, acolo unde dinamoviştii au ajuns pentru a pregăti coregrafia pe care o vor prezenta la meci. 

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 17:01

Vezi și

Marţi la prânz, în zona stadionului din Ghencea, un grup de 10-15 suporteri ai echipei Steaua s-a luat la bătaie cu un grup de 40 de suporteri dinamovişti, veniţi pentru amenajarea coregrafiei pe arenă. Jandarmii au intervenit şi au reuşit să stopeze incidentul.

Mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie. Asupralor au fost găsite mai multe materiale pirotehnice. Meciul CSA Steaua București-Dinamo București, ultima din etapa a IV-a a Ligii secunde, va începe marți, la ora 19.00, pe stadionul din Ghencea.

Măsuri speciale de securitate pentru Steaua-Dinamo

Având în vedere rivalitatea dintre cele două cluburi, autoritățile au anunțat că au luat măsuri speciale de securitate. Numărul forțelor de ordine de la stadion și de pe traseul galeriilor a fost suplimentat. În prezent, Poli Iași și Steaua se află pe primele două locuri în clasament, Oțelul Galați este pe trei, iar Dinamo ocupă poziția a patra. Clasamentul play-off ului este completat de Gloria Buzău și Unirea Dej.

La finalul play-off ului, primele două clasate vor promova direct în SuperLigă, în timp ce ocupantele locurilor trei și patru vor disputa baraj în dublă manșă cu locurile șapte și opt din play out-ul SuperLigii. Steaua nu are drept de promovare, așa că locul său va fi luat de următoarea clasată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Bătaie în stradă între suporteri înainte de meciul Steaua-Dinamo. Mai multe persoane au fost reţinute. VIDEO