Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Luptătoarea Cătălina Axente, accidentată la JO 2024. A fost transportată la spital, cu un traumatism cervical

Sportiva Cătălina Axente a fost transportată la spital, după accidentarea suferită la meciul cu americanca Kennedy Alexis Blades, de la categoria 76 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris.

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 13:56

Cătălina Axente, accidentată la JO 2024
Cătălina Axente, accidentată la JO 2024 - Profimedia

Luptătoarea română Cătălina Axente a debutat sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 cu o înfrângere în fața sportivei americane Kennedy Alexis Blades, în optimile de finală ale categorie 72 de kilograme la lupte libere.

Cătălina Axente, accidentată la JO 2024

În repriza a doua a întâlnirii din primul tur de la lupte feminin, 76 kg, Cătălina a suferit o accidentare gravă în zona cervicală. "Are un traumatism la cervicală, dar îşi mişcă degetele, picioarele... Mergem la spital", a declarat medicul Dan Tănase, conform COSR.

Articolul continuă după reclamă

Cele două s-au tatonat minute bune, pe final Blades a reuşit un tur şi Cătălina s-a lovit cu capul de saltea ramânând întinsă. Medicii au urcat de urgenţă şi i-au imobilizat gâtul cu un guler. Sportiva noastră a fost conştientă, dar a părăsit salteaua pe targă.

Baldes s-a calificat în sferturi, după 11-0. Conform protocolului medical, Axente cu traumatism cervical a fost dusă la salvare şi transportată la spital.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Luptătoarea Cătălina Axente, accidentată la JO 2024. A fost transportată la spital, cu un traumatism cervical