Antena Meniu Search
x

Şansele lui Michael Schumacher pentru o viaţă normală au scăzut!

Michael Schumacher continuă cea mai grea cursă a vieţii sale, pe patul de spital. Legendarul pilot de formula unu intră în cea de-a cincea săptămână de comă indusă, după gravul său accident la schi.

Vezi și

Familia şi admiratorii continuă să spere că Schumi se va face bine, dar specialiştii avertizează că şansele sale de a reveni la o viaţă normală scad pe zi ce trece.

Michael Schumacher rămâne în comă indusă, la spitalul din Grenoble, iar starea sa este calificată drept stabilă. Specialiştii au început aşa-numita "terapie musculară": stimularea muşchilor pentru a nu se atrofia din cauza nemişcării.

Soţia lui Michael, Corinne, copiii, fratele său Ralf, şi el fost pilot, părinţii şi prietenii veghează, cu schimbul, alături de el. "Cu toţii ştim că este un luptător şi nu se va da bătut", a declarat familia într-un comunicat de mulţumire adresat fanilor.

Dar, în mod normal, coma indusă nu durează mai mult de două săptămâni, ori de la accidentul lui Schumi au trecut deja patru. Presa speculează că, din cauza leziunilor cerebrale suferite, el ar putea rămâne în stare vegetativă şi după ieşirea din coma indusă.

Bolnavii aflaţi într-o asemenea stare pot respira fără ajutor dar nu reacţionează la aproape niciun stimul exterior. Deocamdată, familia lui Schumacher nu vrea să creadă într-o asemena tragică eventualitate. Iar admiratorii din toată Europa au organizat un marş de sprijin pentru a-şi exprima încrederea într-o nouă victorie.

Marşul a avut loc pe circuitul din oraşul belgian Spa, unul din cele preferate de multiplul campion mondial. Cu 72 de Mari Premii câştigate, Michael Schumacher rămâne, pentru totdeauna, unul din cei mai mari piloţi din istoria formulei Unu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Şansele lui Michael Schumacher pentru o viaţă normală au scăzut!