Antena Meniu Search
x

Video Primăvara se dă startul la cursele de raliu. Noul sezon competiţional debutează cu Raliul Mureşului

Pauza din timpul iernii a fost un prilej numai bun pentru piloţi de a-şi pregăti strategia pe 2022 şi de a-şi îmbunătăţi maşinile. Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri, iar noul sezon competiţional va începe în acest weekend. 

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 09:03

Vezi și

Sute de cai putere, maşini care atrag toate privirile şi planuri măreţe pe plan sportiv. De toate au avut parte, aseară, cei care au mers în Parcul Rozelor, din Cluj-Napoca, unde piloţii de la Napoca Rally şi-au prezentat maşinile pentru noul sezon competiţional. Simone Tempestini şi Sergiu Itu sunt pregătiţi să defileze anul acesta cu noua lor achiziţie.

Simone Tempestini: Suntem foarte entuziasmaţi de schimbarea pe care am făcut-o şi sper să fie bună pentru mine şi să fie cât mai bine primită din partea fanilor. 

Pentru performanţă, în afară de ceea ce se află sub capotă, este nevoie şi de multă voinţă. Pilotul Ciprian Lupu se află pentru al doilea sezon în echipa celor de la Napoca Rally şi chiar dacă se află într-un scaun cu rotile, e pregătit să urce pe podium şi anul acesta după ce anul trecut a luat locul întâi la debutanţi.

Ciprian Lupu - pilot: Ne dorim să luăm titlul şi la categoria la care luăm startul anul acesta, altfel nu ne-am prezenta. Ne-am ridicat ştacheta destul de mult anul trecut cu titlul obţinut şi toată lumea, inclusiv noi avem aşteptări.

Pe acelaşi subiect

Pasiunea pentru motosport se transmite ca un microb, spun piloţii

E şi cazul fraţilor Francesca şi Norbert Maior, care şi în acest an vor face echipă pe traseele de raliu.

Norbert Maior, pilot raliu: În primul rând vrem să ne câştigăm clasa, iar după, împreună cu Francesca, să facem o figură cât mai frumoasă în clasamentul general. 

Fiecare cursă e diferită, tocmai de aceea, chiar şi veteranii au emoţii câteodată.

Bogdan Marișca - pilot de raliu/specialist conducere defensiva: Pe plan intern încercăm să le facem viaţa grea colegilor mai tineri, încercăm să îi ajutăm să crească şi încercăm să îi sprijinim pentru că ei sunt viitorul. Iar pe plan internaţional, evident, proictul lui Simone Tempestini şi a lui Sergiu Itu sunt proiectul de referinţă pentru motosportul românesc. 

Noul sezon competiţional va debuta în acest weekend, cu Raliul Maramureşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Primăvara se dă startul la cursele de raliu. Noul sezon competiţional debutează cu Raliul Mureşului