Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Un înger plecat la cer prea devreme". Andrei, tânărul accidentat mortal de un Lamborghini, urma să împlinească 20 de ani peste două luni. Visa să devină pompier

O clipă fatală când Andrei s-a aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Tânărul de 19 ani venise la raliul organizat pe centura ocolitoare a Braşovului. Nimeni nu se aştepta la ce avea să urmeze.

de Monica Palade

la 28.03.2022, 16:00

Un Lamborghini Huracan scăpat de sub control l-a izbit în plin. Iar pentru cel căruia prietenii îi spuneau Tedy medicii nu au mai putut face nimic, în ciuda tuturor eforturilor.

Andrei era din oraşul braşovean Victoria şi era unicul fiu al familiei. A urmat cursurile școlii generale și ale Liceului Teoretic „IC Drăgușanu”, generația 2021. Peste două luni, tânărul care visa să devină pompier, ar fi împlinit 20 de ani. Era un copil bun și iubit de toată lumea. ,,Nu se poate, nu, Andrei! Nu știu cum vom trece peste această tragedie! Este cumplit!”, a mărturisit mama lui Andrei, potrivit monitorfg.ro.

„Un înger plecat la cer prea devreme!"

Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet printre apropiaţi. „Un înger plecat la cer prea devreme! Dumnezeu sa-l odihnească în pace! AMIN!”, „Nu există cuvinte de mângâiere pentru familie în această tragedie. Odihnă veşnică, tânăr frumos!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace alături de îngeri! Durere fara margini! Nadejde la Dumnezeu! Condoleante părinților și familiei!”, „Condoleante !!!! Nu pot sa cred” „D-zeu să-l odihneasca-n pace și să dea putere părinților!”, „Odihnă veşnică şi lumină fără de sfârşit”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiaţi.

Pasionat de maşini, într-un ultim mesaj postat de Andrei pe pagina sa de Facebook, tânărul avea scris citatul: „Concentrează-te întotdeauna pe parbriz Şi nu pe oglinda retrovizoare”. Cine şi-ar fi imaginat că poate tocmai acest lucru ar fi putut să îi salveze viaţa.

Accidentul tragic s-a petrecut pe centura oraşului Braşov la primul raliu cu spectatori din ultimii doi ani. Un Lamborghini Huracan a ieșit în decor și s-a răsturnat, spulberând în drumul său un spectator, un tânăr de 19 de ani. Cursa de maşini a fost imediat anulată după incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Un înger plecat la cer prea devreme". Andrei, tânărul accidentat mortal de un Lamborghini, urma să împlinească 20 de ani peste două luni. Visa să devină pompier