Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini surprinse de martori după accidentul de raliu din Braşov, în care un tânăr de 19 ani a murit

Au apărut noi imagini de la accidentul din Braşov, în care un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un Lamborghini Huracan scăpat de sub control. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 17:34

Vezi și

Accidentul s-a produs în timpul unei curse de mașini, organizată în Brașov, pe centura ocolitoare a municipiului. Un Lamborghini Huracan, autoturism de sute de mii de euro, a ieșit în decor și s-a răsturnat, spulberând în drumul său un spectator, un tânăr de 19 de ani. Paramedicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Tânărul lovit de maşina de 1.000 de cai putere nu a mai revenit la viață. Şoferul maşinii a scăpat fără răni, dar martorii spun că este în stare de şoc. 

Martorii prezenţi la eveniment au surprins imagini imediat după ce s-a produs tragicul accident şi au trimis imaginile pe Fii Observator

Ce spune IPJ Brașov

"În cadrul unui concurs automobilistic organizat pe strada Trimisul Sec din municipiul Brașov a avut loc eveniment rutier. Un conducător auto, participant la concurs, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia  accidentând un spectator. Victima primește îngrijiri medicale la fata locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc incidentul", a anunțat, inițial, IPJ Brașov.

Competiţia de pe centura Braşovului ar fi trebuit să se ţină săptămâna trecută, dar a fost anulată din cauza vremii. Este o cursă organizată pentru amatori ca să îşi descarce adrenalina. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Primele imagini surprinse de martori după accidentul de raliu din Braşov, în care un tânăr de 19 ani a murit