Antena Meniu Search
x

Se pregăteşte "transferul" sezonului în Formula 1. Carlos Sainz, de la Ferrari, la RedBull: "Am văzut un pilot foarte rapid, dar fără contract"

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, ar putea ajunge la RedBull. Christian Horner a deschis această posibilitate imediat după Marele Premiu al Australiei, Grand Prix câştigat chiar de Sainz. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 17:40

Se pregăteşte "transferul" sezonului în Formula 1. Carlos Sainz, de la Ferrari, la RedBull: "Am văzut un pilot foarte rapid, dar fără contract"
- Profimedia

"Transferul" gândit de Horner nu este chiar atât de imposibil pe cât ar părea la prima vedere, dacă ţinem cont de faptul că începând cu 2025 expiră contractul lui Sainz cu Ferrari, iar la italieni va veni Lewis Hamilton. Mai mult, Sergio Perez e în ultimul an de contract cu RedBull astfel că o eventuală venire a lui Carlos Sainz ar acoperi golul lăsat de acesta.

Horner: "Am văzut un pilot rapid, dar fără contract"

"Vrem să aliniem cea mai bună pereche pe care o putem avea. Câteodată trebuie să privești și în afara curții tale. Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament (n.red. din 2025), care a câștigat cursa de astăzi, așa că piața e destul de fluidă", a declarat Christian Horner, citat de formulauno.com.

Carlos Sainz a avut o reacție savuroasă, după victoria superbă din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Pilotul de la Ferrari a făcut o cursă fabuloasă, la două săptămâni după ce s-a operat, iar la final a glumit și le-a recomandat colegilor lui să-și scoată toți apendicele.

Pe acelaşi subiect

"A fost o cursă foarte bună, m-am simțit foarte bine. Fizic nu a fost foarte bine, dar am putut să îmi manageriez pneurile. Mă bucur pentru echipă, pentru Charles, viața e uneori nebună. Am fost pe podium în Bahrain, după operația, după aici victorie, a fost un roller-coaster. Le recomand tuturor piloților să-și scoată apendicele. Am simțit că pot să țin pasul cu Max Verstappen în primele tururi, dar și-a pierdut mașina, păcat pentru el. Dar sunt fericit că am câștigat, că m-am întors aici. Din turul al doilea, știam că o pot face. Am avut grijă de pneuri, m-am gândit la steaguri roșii, dar a fost o cursă curată", a declarat Carlos Sainz.

Puteţi urmări cursele pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Se pregăteşte "transferul" sezonului în Formula 1. Carlos Sainz, de la Ferrari, la RedBull: "Am văzut un pilot foarte rapid, dar fără contract"