Antena Meniu Search
x

Serena Williams despre fotografia personală, postată din greșeală pe net: "Încercam să o salvez pentru mine"

Serena Williams spune a aflat că este gravidă în ianuarie, cu două zile înainte de Australian Open şi precizează că a postat din greşeală fotografia care o înfăţişa însărcinată, informează BBC.

Serena Williams spune a aflat că este gravidă în ianuarie, cu două zile înainte de Australian Open şi precizează că a postat din greşeală fotografia care o înfăţişa însărcinată, informează BBC.

Jucătoarea de pe locul 1 WTA a declarat că nu i-a fost uşor să joace la turneul de la Antipozi: "Nu mi-a fost foarte uşor. Auzi toate aceste poveşti despre femei însărcinate, că le este rău, că sunt obosite, stresate. A trebuit să îmi adun toată energia şi să o pun într-un sac, ca să spun aşa, şi să o arunc apoi. Însărcinată sau nu, nimeni nu ştia că o să câştig turneul. De fiecare dată când joc, mă aştept să câştig. E o ştire mai importantă dacă nu câştig."

Ea afirmă că se fotografiază în fiecare săptămână pentru a urmări evoluţia sarcinii.

"Încercam să o salvez pentu mine (n.r. - fotografia). Sunt foarte bună la aşa ceva, dar a fost singura dată când mi-a scăpat", a spus ea.

Serena Williams, 35 de ani, nu va renunţa la tenis şi se va întoarce pe teren după ce va naşte. Ea este inspirată de sora ei, Venus, care continuă să joace la aproape 37 de ani. "Cu siguranţă, am în gând să revin. Nu sunt terminată încă. Dacă ea (n.r. - Venus) continuă să joace, înseamnă că pot şi eu. Această perioadă este o nouă parte din viaţa mea. Copilul meu o să stea în tribune şi sper că o să mă încurajeze", a adăugat sportiva americană.

Serena Williams a postat pe o reţea de socializare, la 19 aprilie, o fotografie în care apare din profil într-un costum de baie galben şi cu abdomenul puţin rotunjit. Pe fotografie scria "20 de săptămâni". Serena Williams a şters postarea la scurt timp.

După câteva ore, agentul ei, Kelly Bush Novak, a confirmat că jucătoarea va naşte în această toamnă şi va reveni pe teren în 2018.

Ea nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a câştigat finala Australian Open, disputată cu Venus. La Melbourne, Serena Williams a obţinut al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră şi a depăşit recordul stabilit de Steffi Graf, de 22 de titluri.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Serena Williams despre fotografia personală, postată din greșeală pe net: "Încercam să o salvez pentru mine"