Antena Meniu Search
x

Simona Halep a anunţat despărţirea de antrenorul Darren Cahill: "Mulţumesc D pentru tot"

Simona Halep, numărul 14 în lume, a anunţat pune capăt colaborării cu Darren Cahill, după o colaborare începută în urmă cu şase ani.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 22.09.2021, 14:56

Simona Halep şi-a anunţat fanii prin intermediul platformelor de socializare că nu va mai fi antrenată de australianul Darren Cahill.

"După şase ani minunaţi împreună, eu şi Darren am decis că este timpul să punem capăt relaţie noastre de muncă.

Mulţumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună", a scris Simona Halep pe Facebook.

A doua despărţire dintre Simona Halep şi Darren Cahill

Pe acelaşi subiect

Simona Halep a încetat colaborarea cu Darren Cahill şi la finalul sezonului 2018, la solicitarea antrenorului, care a dorit să petreacă mai mult timp cu familia.

Ea era pregătită de Cahill din 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Simona Halep a anunțat apoi reluarea colaborării cu Darren Cahill pe 12 septembrie 2019.

Cine este Darren Cahill

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Darren Cahill a devenit un antrenor de tenis de succes și l-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr jucător de tenis clasat vreodată pe locul 1 mondial. După Hewitt, Cahill l-a antrenat pe Andre Agassi, care a devenit, cu ajutorul lui Cahill, cel mai în vârstă jucător de tenis care s-a clasat pe locul 1 mondial în mai 2003.

Darren Cahill s-a alăturat Adidas Player Development Program, după ce Agassi s-a retras în 2006 și a lucrat cu jucători de înalt nivel precum Andy Murray, Ana Ivanovic, Fernando Verdasco, Daniela Hantuchova, Sorana Cîrstea și Simona Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Simona Halep a anunţat despărţirea de antrenorul Darren Cahill: "Mulţumesc D pentru tot"