Antena Meniu Search
x

Video Smart boxing - un concept unic, adus din SUA în România de doi antreprenori timișoreni

Teoretic, tehnologia e duşmanul sportului. Practic, se pot combina cu un rezultat nu doar sănătos ci şi interesant. Smart boxingul arde calorii într-o sală inteligentă, plină de tehnologie. Este un concept extrem de popular în Statele Unite ale Americii care la noi a ajuns doar la Timişoara. Doi tineri antreprenori şi-au propus să ducă antrenamentele la un alt nivel, în care tehnologia oferă vibe-ul care te face să ţii ritmul.

de Redactia Observator

la 30.01.2021, 21:47

Vezi și

Sportul și tehnologia fac casă bună la Timişoara. Prima sală de smart boxing din România îi aduce împreună pe pasionaţii sportului şi ai tehnologiei.

Doi tineri antreprenori au preluat o idee de succes din Statele Unite ale Americii şi au pus-o în practică la noi.

Victor Balaniuc, antreprenor: Sala este inteligentă şi prin simpla ei prezenţă, pentru că este un ecosistem în care totul este sincronizat, sala ştie în fiecare secundă ce se întamplă în ea astfel încât ştie să regleze luminile, muzica.

Până şi sacul de box este plin de senzori, iar progresul sportivilor se poate vedea în timp real pe ecranul din sală, dar şi într-o aplicaţie dezvoltată de IT-şti.

Alexa Vlad, co-proprietar sală de sport: În timpul antrenamentului, acesta este ecranul care îţi apare, unde ai în primul rând un scor calculat printr-o formulă matematică de-a noatră, care combină ritmul cardiovascullar live, care apare şi pe ecran în sală, numărul de lovituri şi numărul de calorii arse.

Deian Yugoslav, antrenor: Cursanții sunt foarte motivați și chiar au dezvoltat un spirit competitiv şi să-şi evalueze fiecare numărul de lovituri, care e mai puternic, care dă mai mult, care consumă mai multe calorii la clase.

Sala de sport smart oferă trei variante de antrenament pentru sportivii amatori: una în care înveţi bazele şi tehnicile boxului, în a doua se pune accent pe intensitatea antrenamentului, iar a treia este exclusiv pentru pregătire fizică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Smart boxing - un concept unic, adus din SUA în România de doi antreprenori timișoreni