Antena Meniu Search
x

Schumi are rezerva plină de talismane primite de la familie. Nicio schimbare în bine

Urmează ore decisive, pentru Michael Schumacher, care îşi va petrece ziua de naştere, tot în comă indusă. Medicii de la spitalul din Grenoble, spun că starea lui nu este mai bună, dar este stabilă. Soţia şi cei doi copii, sunt non-stop, în rezerva fostului pilot.

Vezi și

Soţia Corinna şi cei doi copii au umplut rezerva lui Schumacher de lumânări şi talismane, printre care şi o amuletă pe care ea i-a făcut-o cadou după nunta lor de acum 19 ani. Schumacher nu lua startul în curse fără ea!

Tatăl şi fratele lui Michael au sosit şi ei la spitalul din Grenoble.

Familia nu se simte bine deloc, pentru că este o situaţie foarte neplăcută, dar nu vreau să vorbesc despre ceea ce simt ei acum, a spus Sabine Lehm.

Autorităţile din Meribel nu înţeleg cum Schumacher a putut avea asemenea ghinion. Neamţul este un schior experimentat. Are o cabană în staţiune şi schiază acolo de ani de zile.

Purtătorul de cuvânt al lui Schumi susţine că fostul pilot nu avea viteză. Tocmai ajutase un prieten să revină pe pistă şi şi-a continuat drumul..

Fanii lui Schumacher fac nopţi albe în faţa spitalului din Grenoble.

Sute de admiratori stau în faţa spitalului ca să fie alături de german. Pe 3 ianuarie, Michael Schumacher va împlini 45 de ani.

Citește și Sabine Kehm, agentul lui Schumacher, a dezvăluit un incident din spital

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Schumi are rezerva plină de talismane primite de la familie. Nicio schimbare în bine