Antena Meniu Search
x

Video Suporterii revin pe stadioane. Vor purta măşti şi vor sta pe locuri special marcate

Un an şi mai bine de 2 luni au fost închise tribunele stadioanelor din România. Sâmbătă, spectatorii se vor întorce pe arene. Fanii vor trebui să vină cu dovada că s-au imunizat sau cu test negativ la coronavirus. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 20.05.2021, 08:59

Vezi și

Aproape 4.000 de spectatori vor vedea pe viu finala Cupei României pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Primul meci cu spectatori din Romania se va tine chiar pe gazonul din spatele meu, asta dupa mai bine de un an in care fanii nu au avut voie sa intre pe stadioane. În tribune vor putea sta doar cei care s au vaccinat si au facut atat prima doza cat si rapelul. dar si cei care prezinta o dovada ca nu au coronavirus, adica pot veni aici cu un test pcr negativ sau cu un test antigen. 

Constantin Arsene, administrator stadion Ploiesti: La fiecare intrare va fi cineva care va controla acest aspect. Si cred ca persoanele respective vor trebui sa vina cu actul in format papirus, nu neaparat o fotografie. 

Suporterii vor purta măşti şi vor sta pe locuri special marcate

Pe acelaşi subiect

Suporterii vor purta măşti şi vor sta pe locuri special marcate. De acum înainte, toate competiţiile sportive se pot desfăşura în aer liber, cu 25% din locurile din tribune ocupate.

Eduard Novak, ministrul Sportului: Fara birocratie adica organizatorii trebuie sa respecte acele proceduri de a intra pe stadion insa nu mai trebuie trimisa cerere catre ministrul Sportului sau ministrul Sanatatii si apoi aprobarea CNSU.

Regula se va aplica şi la cele 4 meciuri de la Euro 2020 găzduite de Arena Naţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Suporterii revin pe stadioane. Vor purta măşti şi vor sta pe locuri special marcate