Antena Meniu Search
x

Video Reguli stricte pe Arena Națională, la meciurile Campionatului European de Fotbal 2021. Intră pe stadion doar cei testați, vaccinați sau vindecați de COVID

Prezenţa suporterilor pe Arena Naţională, la meciurile Campionatului European de Fotbal, vine la pachet cu reguli stricte. Fanii străini nu vor avea voie să stea în ţară mai mult de trei zile.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 09.04.2021, 21:23

Vezi și
  • Ajunşi la Bucureşti, se vor bucura de fotbal live doar microbiştii care au fost bolnavi Covid-19, care au fost vaccinaţi sau care acceptă să fie testaţi.  

Suporterii străini vor trebui să respecte regulile încă de la intrarea în ţară. La intrarea pe aeroport fanii echipelor vor trebui să declare scopul vizitei în România. Nu vor avea voie să zăbovească în țară mai mult de 72 de ore.

Răzvan Mitroi, reprezentant FRF: Suporterul va trebui să şi facă în ţara lui un test PCR. Dacă e negativ se urcă în avion, ajunge la Otopeni, se pune o ştampilă că are bilet de întoarcere in 3 zile, intră vede meciul şi a plecat.

În Bucureşti 30 de centre de testare vor fi amenajate doar pentru suporterii care vor intra pe Naţional Arena. Persoanele vaccinate complet pot intra pe stadion fără niciun fel de problemă.

Răzvan Mitroi, reprezentant FRF: Dacă am aduce 13 mii de persoane la stadion să îi testăm ar fi buluc, lume care nu păstrează distanța. Aşa că îi vom dispersa prin tot Bucureştiul. De la 8 dimineaţa se testează, şi pe baza acestui răspuns li se dă o brăţară de acces.

Pe acelaşi subiect

Reguli speciale la meciurile din Campionatul European de Fotbal

La stadion fanii echipelor de fotbal, purtând brăţările care să ateste că au fost testaţi, vaccinaţi sau că au trecut prin boală, vor fi îndrumaţi spre porţile de acces. Fanii vor avea la dispoziţie cel puţin patru culoare speciale, care vor porni de la gurile de metrou din preajma arenei sportive.

Nu mai mult de 13 mii de suporteri vor putea intra pe Național Arena, mai exact 25 la sută din capacitatea arenei sportive. A fost propunerea venită dinspre ţara noastră şi acceptată de forul european de fotbal

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului: Poate să fie un lockdown general în ţara noastră, dar să fie 25 loa sută minim de spectatori pe Arena Naţională. Acersta este ce înseamnă asumarea noastră. Se vor accepta pe stadion doar cu test PCR sau antigen, certificat de vaccin, certificat ca ai avut COVID deja. Se intra intr o zona de verificare, centru medical, acolo sunt verificate aceste documente.

În tribune suporterii vor avea locuri alocate la trei scaune distanţă unul faţă de celălalt. În funcţie de modul în care va evolua pandemia de coronavirus, Federaţia Română de Fotbal doreşte creşterea numărului de spectatori până la 50 la sută din capacitatea Arenei Naţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Reguli stricte pe Arena Națională, la meciurile Campionatului European de Fotbal 2021. Intră pe stadion doar cei testați, vaccinați sau vindecați de COVID