Meniu
Search
x

Colet suspect, detonat de forţele de ordine la Roma, înainte de meciul Italia - Elveţia de la Euro 2020

Autorităţile italiene sunt în alertă maximă, după ce prezenţa unui colect suspect a fost semnalată cu câteva ore înainte de meciul Italia - Elveţia de la Euro 2020.

De Redactia Observator la 16.06.2021, 21:14
  • Italia şi Elveţia se întâlnesc într-un meci din etapa a doua a grupelor de la Euro 2020.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de Stadio Olimpico, din Roma, chiar unul dintre fanii care se deplasau către arenă semnalând coletul suspect într-o maşină.

Conform Football Italia, geniştii au intervenit la faţa locului şi au descoperit coletul suspect ascuns într-o maşină, în zona Piazza Mancini. Coletul a fost extras şi detonat într-un mod controlat, pentru a nu se produce victime şi pagube materiale.

Italia şi Elveţia se întâlnesc în etapa a doua a grupelor de la Euro 2020

Poliţiştii italieni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dacă într-adevăr era vorba despre o bombă şi pentru descoperirea persoanelor care au legătură cu maşina respectivă.

Italia şi Elveţia se înfruntă miercuri seara într-un meci contând pentru etapa a doua a grupelor de la Euro 2020, italienii fiind mari favoriţi graţie faptului că au avantajul terenului propriu, dar şi pentru forma impresionantă arătată în meciul cu Turcia din prima etapă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Euro 2020 » Colet suspect, detonat de forţele de ordine la Roma, înainte de meciul Italia - Elveţia de la Euro 2020