Antena Meniu Search
x

Colet suspect, detonat de forţele de ordine la Roma, înainte de meciul Italia - Elveţia de la Euro 2020

Autorităţile italiene sunt în alertă maximă, după ce prezenţa unui colect suspect a fost semnalată cu câteva ore înainte de meciul Italia - Elveţia de la Euro 2020.

de Redactia Observator

la 16.06.2021, 21:14

Stadio Olimpico din Roma găzduieşte meciul dintre Italia şi Elveţia de la Euro 2020
Stadio Olimpico din Roma găzduieşte meciul dintre Italia şi Elveţia de la Euro 2020 - Profimedia
  • Italia şi Elveţia se întâlnesc într-un meci din etapa a doua a grupelor de la Euro 2020.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de Stadio Olimpico, din Roma, chiar unul dintre fanii care se deplasau către arenă semnalând coletul suspect într-o maşină.

Conform Football Italia, geniştii au intervenit la faţa locului şi au descoperit coletul suspect ascuns într-o maşină, în zona Piazza Mancini. Coletul a fost extras şi detonat într-un mod controlat, pentru a nu se produce victime şi pagube materiale.

Italia şi Elveţia se întâlnesc în etapa a doua a grupelor de la Euro 2020

Poliţiştii italieni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dacă într-adevăr era vorba despre o bombă şi pentru descoperirea persoanelor care au legătură cu maşina respectivă.

Italia şi Elveţia se înfruntă miercuri seara într-un meci contând pentru etapa a doua a grupelor de la Euro 2020, italienii fiind mari favoriţi graţie faptului că au avantajul terenului propriu, dar şi pentru forma impresionantă arătată în meciul cu Turcia din prima etapă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Euro 2020 » Colet suspect, detonat de forţele de ordine la Roma, înainte de meciul Italia - Elveţia de la Euro 2020