Antena Meniu Search
x

Actualizarea Android Oreo pentru Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus a fost reluată

Noul update Android 8.0 Oreo pentru Samsung Galaxy S8 şi S8 plus a fost reluat, semn că problemele iniţiale au fost rezolvate.

Android Oreo este din nou disponibil pentru Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus - Hepta

Noul update Android 8.0 Oreo pentru Samsung Galaxy S8 şi S8 plus a fost reluat, semn că problemele iniţiale au fost rezolvate. Primii utilizatori se vor bucura de noua versiune chiar înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S9.

Iniţial, noul update Android Oreo a fost suspendat pentru telefoanele Samsung Galaxy S8 şi S8 plus, din cauza unor probleme neaşteptate. Decizia a fost luată după ce mai mulţi utilizatori s-au plâns că dispozitivele reporneau în mod inexplicabil.

Acum însă, actualizarea sistemului de operare a fost reluată, semn că s-a găsit soluţia.

Android Oreo va deveni operaţional chiar înainte de lansarea telefonului Samsung Galaxy S9, noul flagship al companiei. În Europa, potrivit SamMobile, primii utilizatori care se vor bucura de noul update pentru Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus sunt cei din Germania.

Actualizarea are aproximativ 530 MB pentru cei care deja şi-au actualizat telefoanele la versiunea Android 8.0. Va fi mai mare în schimb pentru cei care nu au primit până acum opţiunea de a descărca noul update la sistemul de operare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Actualizarea Android Oreo pentru Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus a fost reluată