Antena Meniu Search
x

Aplicația care ne poate salva concediile. Turiștii pot verifica unitățile de cazare autorizate și agențiile de turism licențiate 

Sunteți cu gândul la concediu? Ei bine, înainte de a face vreo rezervare puteți face o verificare a unităților de cazare autorizate din România. Totul cu ajutorul unei aplicații puse la dispoziție de o asociație a protecției consumatorilor.  

de Angela Bertea

la 25.08.2023, 09:09

Vezi și

Pe lângă unitățile de cazare autorizate din țara noastră, mai pot fi verificate și agenții de turism, dar și unități de alimentație publică autorizate din România.

Practic, prin accesarea secțiunii Verifică firmă turism, disponibilă în cadrul aplicației InfoCons, putem căuta după denumirea operatorului economic informații și date cu privire la acesta. Spre exemplu, cei care caută o unitate de cazare vor avea acces la informații precum: denumirea și adresa, numărul de spații, de locuri, ori numărul și dată emiterii certificatului de clasificare.

Cu ajutorul acestei aplicației ce poate fi folosită în mod gratuit, cei interesați vor fi atenționați dacă operatorul economic căutat are licența retrasă sau radiată.

Această aplicație ne ajută, de altfel, să evităm surprizele neplăcute la plecarea în concediu, astfel putem verifică unitățile de cazare alese. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Tehnologie » Aplicația care ne poate salva concediile. Turiștii pot verifica unitățile de cazare autorizate și agențiile de turism licențiate