Antena Meniu Search
x

Mărginimea Sibiulu, în topul destinaţiilor europene pentru ”detoxifiere digitală”

Mărginimea Sibiului este în topul destinaţiilor europene pentru detoxifiere digitală. Adică pentru deconectarea de la tehnologie, într-o eră în care suntem tot mai dependenţi de gadgeturi.

Vezi și

Mărginimea Sibiului este în topul destinaţiilor europene pentru detoxifiere digitală. Adică pentru deconectarea de la tehnologie, într-o eră în care suntem tot mai dependenţi de gadgeturi. Fără telefon sau laptop, turiştii care ajung aici se relaxează şi se conectează cu natura, în mijlocul unor peisaje considerate şi de străini atât de frumoase, încât par ireale.

O simplă plimbare prin pădurile din Mărginimea Sibiului ne ajută să înţelegem că natura este cel mai bun detoxifiant digital. Şi renunţând măcar pentru câteva ore la gadgeturi ne vom simţi mult, mult mai bine.

Un site european a pus Mărginimea Sibiului în topul destinaţiilor ideale în care turiştii pot face o detoxifiere digitală. Regiunea din Transilvania este atât de fascinantă, încât pare ireală, au scris realizatorii clasamentului.

Alături de Sibiel, alte 17 localități din Sibiu pot oferi aceeaşi terapie pentru dependenţa de tehnologie.

În topul destinaţiilor pentru detoxifiere digitală sunt şi locuri din Spania, Belgia, Franţa şi Italia, ce atrag anual zeci de mii de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Mărginimea Sibiulu, în topul destinaţiilor europene pentru ”detoxifiere digitală”