Antena Meniu Search
x

Video Cum arată traseul de tiroliană care şerpuieşte aproape 4 kilometri prin masivul Piatra Mare

Cine vrea să-şi petreacă finalul vacanţei făcând ceva ieşit din comun poate merge la Braşov pentru a se da cu tiroliana. Turiştii se pot bucura de peisajele montane de pe Valea Şipoaia de la înălţime. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 06.05.2024, 10:59

Vezi și

Foarte mulţi turişti optează pentru această modalitate de petrecere a timpului liber. În plus, senzaţia alunecării pe tiroliană este una care, pur şi simplu, trebuie trăită.

În zonă este şi Canionul 7 Scări, astfel încât, iată doar trei din motivele pentru care merită această experienţă şi pentru care foarte mulţi turişti, începând dinainte de de 1 Mai, au ales să se distreze în Masivul Piatra Mare, la Canionul Şapte Scări şi pe Valea Şipoaia.

Distracţie pe tiroliană, în masivul Piatra Mare

Canionul 7 Scări are o lungime de aproximativ 160 de metri, 58 de metri diferenţă de nivel. Poate fi vizitat de la ora 10.00 până la ora 17.30, iar biletul de acces costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. De la ieşirea din canion, ne luăm echipamentele de protecţie -  casca, hamul şi dispozitivele de asigurare - şi avem peste 4 km lungime de trasee de tiroliană, 38 de tronsoane în total, de la ieşirea din Canionul Şapte Scări până în apropierea DN1.

Este o experienţă care merită trăită şi pentru că traseele sunt făcute prin zone cu adevărat spectaculoase din Masivul Piatra Mare: 120 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru copii sunt tarifele de vizitare, iar experienţa poate fi trăită zilnic, de la ora 10.00 până la 17.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Travel » Cum arată traseul de tiroliană care şerpuieşte aproape 4 kilometri prin masivul Piatra Mare