Antena Meniu Search
x

Video Experiența de doar două minute care se trăiește la cote maxime, în Gura Humorului. "​La 57 de ani să faci asta e superb"

Adrenalină, multă distracţie şi voie bună. De asta au avut parte şi turiştii care au ajuns în acest weekend la parcul de agrement din Gura Humorului. Şi aici, cea mai mare atracţie, a fost bineînţeles, tiroliana. Iar cei mai curajoşi dintre turişti au putut zbura cu viteză deasupra pădurii pentru câteva minute. 

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 08:14

Vezi și

Gura Humorului a prins viaţă în acest sfârşit de săptămână, iar turiştii nu au stat prea mult pe gânduri şi au dat o fugă acolo unde distracţia este garantată, la parcul de agrement Ariniş.

Angela Bertea, reporter Observator: Este o experienţă pe care merită să o încerci măcar o dată în viaţă. A fost totul perfect. Adrenalină la cote maxime.

Ionuț Căilean, administrator parc: În parcul de aventură veţi găsi zece trasee de căţărare, două pentru copilaşi mici, opt pentru copii începând de la opt ani şi adulţi.

Experiența durează aproape două minute

O experiență care durează aproape două minute, dar care se trăieşte la cote maxime, iar odată ce ai păşit cu picioarele pe pământ, dorinţa unei noi doze de distracţii este arzătoare.

Silviu Mihai, manager tiroliană: Viteza maximă posibilă care se poate prinde este 150 de kilometri. 

- E plină de adrenalină. Asta e clar. Prima dată îţi e frică, dar după câteva secunde este totul fain.

- Libertate. E ceva nemaipomenit. E ceva deosebit şi altceva decât în mod obișnuit.

Distracția costă până la 150 de lei

Şi cum limita e cerul, cei care au zburat deasupra pădurii înverzite au admirat de la înălţime cum natura s-a trezit la viaţă.

- Maxim a fost. La 57 de ani să faci asta e superb. Chiar am avut senzaţia că zbor.

Angela Bertea, reporter Observator: Urcarea spre tiroliană se face cu telescaunul, durează aproape zece minute. Timp în care ne putem bucura de priveliştea minunată pe care ne-o oferă natura.

Şi copiii au avut parte de o porţie zdravănă de adrenalină. O experienţă cu tiroliana în parcul de agrement din Gura Humorului poate ajunge până la 150 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Experiența de doar două minute care se trăiește la cote maxime, în Gura Humorului. "​La 57 de ani să faci asta e superb"