Antena Meniu Search
x

Video Drumul spre staţiunile de pe Valea Prahovei, un adevărat test al răbdării. Şoferii au de înfruntat cozile kilometrice

Weekendul acesta a început din nou, cum era de aşteptat, cu nervi întinşi la maximum şi cozi kilometrice pe DN1. Turiştii care au plecat astăzi la munte, spre staţiunile de pe Valea Prahovei, au avut de trecut mai întâi un adevărat test al răbdării pe şosea. Unii dintre ei au avut de stat în trafic ore bune până să ajungă la destinaţie.

de Redactia Observator

la 05.02.2022, 20:44

Vezi și

Începutul de weekend se simte cel mai mult pe DN1. Nu mai este o noutate deja că, la final de săptămână, drumul spre munte devine aglomerat, iar şoferii au de înfruntat cozi kilometrice de maşini.

''Cred că o să aşteptăm. O oră şi ceva tot o să stăm. 

Aceeaşi aglomeraţie ca întotdeauna?

Ca întotdeauna. E sâmbătă, dar totuşi. O să stăm mult în trafic.''

Pe acelaşi subiect

Statul bară la bară pe DN1 a devenit deja o obişnuinţă

În mod normal, pe această porţiune de drum din dreptul cartierului Nistoreşti - Braza, şoferii ar trebui să facă nu mai mult de un sfert de oră. Sunt însă şi cei care au parcurs aceeaşi distanţă în mai bine de o oră. 

Problema nu este însă nouă. Statul bară la bară pe DN1 a devenit deja o obişnuinţă de ani de zile, iar şoferii nu cred că problema va fi rezolvată curând.

''Distanţa de 20 de kilometri în 2 ore şi 40.

Atâta vreme cu aceleaşi probleme şi nimic pe DN1?

Nimic pe DN1, cel puţin în Comarnic, ceva giratorii ca să fluidizeze traficul un pic, nu se poate, asta este România.'' 

''Sunt încântat de ani de zile de când fac traseul acesta. Înainte de '89 îl făceam cam de 4 ore şi jumătate până la Sighişoara şi acum îl fac în 5, 6, 7 ore.''

Aglomeraţia de pe DN1 se formează între staţiunea Breaza şi ţine până la ieşirea din Azuga, înspre Predeal. Ca de fiecare dată, poliţiştii recomandă şoferilor să păstreze distanţa regulamentară între maşini şi să nu recurgă la manevre bruşte, care să pună în pericol circulaţia şi astfel să se producă evenimente nedorite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Drumul spre staţiunile de pe Valea Prahovei, un adevărat test al răbdării. Şoferii au de înfruntat cozile kilometrice