Antena Meniu Search
x

Video "E o zonă deosebit de frumoasă. Avem Dunărea, avem muntele". Zona din România care atrage turiștii ca un magnet, chiar și toamna

Deşi calendaristic vara s-a încheiat, Clisura Dunării atrage în continuare sute de turişti. Aceştia vin din toate colţurile ţării pentru a se bucura de peisaje mirifice şi de a face o plimbare cu barca. Iar hotelierii s-au pregătit cu o mulţime de oferte atractive.  

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 09:08

Vezi și

Chiar dacă în calendar, toamna a început, Clisura Dunării este încă plină de turişti veniţi din toate colţurile ţării. Aceştia se bucură de plimbări cu barca, drumeţii şi peisaje spectaculoase, dar mai ales de mâncărurile delicioase.

Zona din România care atrage turiștii ca un magnet, chiar și toamna

Turiști: Este o bogăţie energetică enormă şi este frumos. Aer, apă, pământ, toate astea te încarcă cu energie.

- E o zonă deosebit de frumoasă. Avem Dunărea, avem muntele, ne bucurăm de fiecare dată când avem timp să venim. Cel puţin să mâncăm dacă nu avem timp să stăm

Pe acelaşi subiect

Hotelier: Suntem obişnuiţi ca luna septembrie să fie o lună de vară. Oamenii vin să se relaxeze, dacă până acum au venit la distracţie, la voie bună, la petrecere, acum încep să vină turiştii pentru relaxare.  

Turiste: Am făcut poze, o să ne plimbăm cu barca.

- E prima dată când m-am plimbat cu vaporaşul pe Dunăre.

De distracţie au avut parte şi copiii. Cei mici au profitat la maximum de ultimele zile de vacanţă.

Turist: Este un weekend frumos, cu soare. Am ales acestă destinaţie pentru că putem să facem lucruri interesante pentru copii. Noi o să mergem într-o drumeţie şi o să vizităm peştera Ponicova.

Hotelierii s-au pregătit şi ei din plin pentru întâmplinarea turiştiilor, iar weekend-ul a fost profitabil pentru aceştia.

Hotelier: Gradul de ocupare este de 100% în acest weekend. Este soare, piscina încă funcţuinează, apa este caldă.

Pensiunile şi hotelurile îi aşteaptă în continuare pe turiştii care vor să se bucure de un concediu relaxant în Clisura Dunării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » "E o zonă deosebit de frumoasă. Avem Dunărea, avem muntele". Zona din România care atrage turiștii ca un magnet, chiar și toamna