Antena Meniu Search
x

Video La Straja, administratorii au salvat sezonul cu tunurile de zăpadă. Cât costă o zi de schiat pe pârtiile Constantinescu și Platoul Soarelui

Ultimele zile din vacanţa copiilor au umplut staţiunile de la munte. Administratorii pârtiilor au pus în funcţiune tunurile de zăpadă artificială şi au mai reuşit aşa să salveze puţin sezonul. În staţiunea Straja din Hunedoara se poate schia în condiții bune pe două pârtii. 

de Redactia Observator

la 08.01.2023, 09:12

Vezi și

La o altitudine de 1400 de metri, pârtiile Constantinescu și Platoul Soarelui sunt pline de copii mai mult ca niciodată. Sunt ultimele zile de vacanţă, iar cei mici profită din plin. Cei care abia acum descoperă tainele acestui sport sunt atent supravegheaţi de instructori.

O pasiune care nu ţine cont de vârstă. 

Administratorii au salvat sezonul şi au pus în funcţiune fabrica de zăpadă cu tunuri şi lănci

Cu placa sau cu schiurile, turiştii s-au bucurat de aceste zile. Administratorii au salvat sezonul şi au pus în funcţiune fabrica de zăpadă cu tunuri şi lănci. 

Pe acelaşi subiect

Alexandra Marcu - organizator tabăra de schi: Nu avem zăpada din anii trecuţi, însă ne bucurăm că, la Straja, administratorii pârtiilor au făcut tot posibilul ca cel puţin două pârtii să fie funcţionabile pentru turiştii care doresc să schieze. 

Şase din cei 24 de kilometri de pârtii de aici pot fi folosiţi acum. 

O zi de schiat, cu program între orele 9 şi 17, costă 130 de lei, iar închirierea unui echipament complet 70 de lei. În plus, cei care vor să schieze și pe nocturnă mai trebuie să scoată din buzunar 80 de lei pentru câteva ore de alunecat pe pârtii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » La Straja, administratorii au salvat sezonul cu tunurile de zăpadă. Cât costă o zi de schiat pe pârtiile Constantinescu și Platoul Soarelui