Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Litoralul Ardealului, locul din România care atrage de la an la an tot mai mulţi turişti: "E mai tare decât la mare"

În căutarea remediului pentru caniculă, mulţi dintre români au fugit la Ocna Sibiului. Recunoscută pentru lacurile sărate, dar şi nămol, staţiunea atrage de la an la an tot mai mulţi turişti. Iar cei care ajung aici îmbină perfect utilul cu plăcutul. 

de Andrei Naiţă

la 11.07.2024 , 09:51

La doar 17 kilometri de Sibiu găsim Litoralul Ardealului, o zonă în care sunt nu mai puţin de opt lacuri sărate, dintre care două au şi nămol. 

"Oamenii îmbină utilul cu plăcutul, plus de asta sunt plajele de nisip, senzaţia e de mare şi mirosul de sare există şi la noi ca şi la mare. Iar aerosolul pentru care vin majoritatatea tinerilor cu copii mici pentru a scăpa de răcelile de toamnă, de iarnă", a declarat Ionuț Costea, director general lacuri naturale Ocna Sibiului.

Staţiunea Ocna Sibiului, magnet pentru turişti

Vezi și

Staţiunea Ocna Sibiului, recunoscută în întreaga ţară pentru proprietăţile terapeutice, a devenit magnet pentru turişti. "E mai tare decât la mare, am ce povesti cu toată lumea între două vârste, şi mai tineri, şi mai bătrâni", spune o femeie. Prețul întreg unui bilet de intrare pentru adulți este de 40 lei, iar copiii cu vârsta de peste 10 ani plătesc 20 lei.

Andrei Naiţă Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Travel » Litoralul Ardealului, locul din România care atrage de la an la an tot mai mulţi turişti: "E mai tare decât la mare"