Antena Meniu Search
x

Video Reacția unui turist german ajuns în cel mai fotogenic loc din Timișoara: "Am văzut poze. E unic"

O stradă din Timișoara are cel mai vesel acoperiș. Unul format din o mie de umbrele colorate, care fac deliciul turiștilor și localnicii, deopotrivă. Pietonala care face legătura între două piețe din centrul istoric al Timișoarei e, an de an, locul în care sunt făcute cele mai multe fotografii, iar umbrelele colorate care o acoperă au devenit deja, o tradiţie. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.05.2023, 18:03

Vezi și

Verzi, albastre, roz, galbene sau portocalii, în nuanţe vii şi intense, umbrelele sunt pata de culoare de pe strada Alba Iulia din Timişoara, cea mai aglomerată pietonală, care face legătura între Piaţa Victoriei şi Piaţa Libertăţii. Pentru grupurile de turişti, strada e deja un obiectiv care trebuie bifat.

Reporter: Prima dată aici în Timişoara?

Turiste: Da! Frumos! Dar ce le faceţi la umbrele de le menţineţi mereu? Eu am fost şi acum doi ani şi erau la fel. 

Selfie-uri sau şedinţe foto ad-hoc, toate se întâmplă pe strada plină de culoare, iar în doar câteva minute, fotografiile ajung pe reţelele de socializare. Umbreluţele au fost montate prima dată acum 7 ani, la iniţiativa unui ONG din oraş. Şi pentru că s-au bucurat de succes, au revenit în fiecare an. Doar pandemia le-a ţinut închise.

Pe acelaşi subiect

Turist: E frumos!

Reporter: Aţi văzut în Germania aşa ceva?

Turist: Am văzut poze cu străzi similare, dar nu pe o stradă atât de lungă. E unic. 

Reporter: Ai făcut vreo poză?

Turistă: Am făcut deja o mulţime de poze. E drăguţ pentru că e înnorat acum şi strada e plină de culoare, Plină de bucurie, da. 

Iulia Pop, reporter Observator: Cupola multicoloră arată perfect şi după o ploaie sănătoasă, dar şi într-o zi însorită. Până la sfârşitul verii vă aşteptăm în oraşul de pe Bega ca să admiraţi cel mai vesel acoperiş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Reacția unui turist german ajuns în cel mai fotogenic loc din Timișoara: "Am văzut poze. E unic"