Antena Meniu Search
x

Aseară, la Antena 1, Doru Nicuț s-a calificat direct în finala iUmor 13

Duminică seară, Doru Nicuţ a cucerit jurații și publicul iUmor cu numărul său de stand-up și astfel a ajuns direct în finala celui mai nou sezon al show-ului de la Antena 1. Audiţiile iUmor continuă duminica viitoare, de la 20:00, când Maia Morgenstern se va alătura emisiunii în calitate de al patrulea jurat.

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 17:42

Finalist în cadrul sezonului 10 iUmor, Doru Nicuţ a revenit în cel de-al 13- lea sezon al show-ului de la Antena 1. Chiar dacă pe juratul-surpriză al ediţiei, Florin Călinescu, nu prea l-a convins, pe cei trei juraţi ai show-ului i-a convins că merită un loc în finală. „Ești concurent? Iartă-mă, credeam că ești invitat special”, i-a spus Cheloo, în vreme ce Florin Călinescu l-a sfătuit: „Dacă vrei să faci chestia asta, îți trebuie un alt ritm. Emoția nu are ce căuta în chestia asta!”.

Audițiile sezonului 13 continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă cu Maia Morgenstern. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Aseară, la Antena 1, Doru Nicuț s-a calificat direct în finala iUmor 13