Antena Meniu Search
x

Asia Express: Concurenţii supuşi la o probă aproape „imposibilă”

Probă aproape „imposibilă” la Asia Express. Estera, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu și Elwira Petre au continuat să lupte cu toate armele la prima probă din ediția 34 a sezonului 4 din Asia Express, pentru a le decide soarta coechiperilor de pe traseu.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 21:19

Asia Express: Concurenţii supuşi la o probă aproape „imposibilă”

Cei cinci concurenți rămași alături de Irina Fodor au început cea de-a doua zi cu energie pozitivă și dorința de a-și ajuta coechipierii de pe traseu. Înainte de a afla informațiile despre prima probă a ediției 34 de pe Drumul Împăraților, participanții au povestit despre prima noapte pe care au petrecut-o împreună într-o singură cameră.

„Partenerii voștri sunt în cursă. Le-a fost și mai greu, și mai ușor. Au avut parte de cazări mai bune sau mai rele. Unii au reușit să mănânce, alții nu. Au făcut misiunile mai repede sau mai greu, dar le-au făcut. Mai au o zi grea în față, dar diseară vor ajunge la noi. Astăzi le mai oferim avantaje și dezavantaje.”, le-a spus prezentatoarea TV.

O misiune aproape imposibilă

În timp ce Estera, Adriana Trandafir, Eliza Natanticu și Elwira Petre se pregăteau pentru prima probă a zilei, coechipierii lor erau nevoiți să predea într-o școala din Iordania despre istoria și geografia României.

Concurenții rămași alături de Irina Fodor au început dimineața cu o proba care la prima vedere pare simplă, dar care le-a dat mari bătăi de cap. Misiunea aproape că a devenit una „imposibilă” când au aflat că trebuie să găsească logo-ul Asia Express într-o „grămadă” de farfurii.

„Aveți în o tăviță și opt cești. Voi trebuie să umpleți patru dintre ele și să le puneți pe tavă. Cu tava și cele patru cești va trebui să mergeți în templu, unde sunt niște localnici care își așteaptă ceaiul. O să-i serviți cu ceai, după care vă întoarceți aici și umpleți celelalte patru cești. Vă duceți încă o dată în templu, cu grijă să nu le vărsați, și serviţi încă o dată localnicii cu ceai.”, au fost instrucțiunile prezentatoarei TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Asia Express: Concurenţii supuşi la o probă aproape „imposibilă”