Antena Meniu Search
x

Galerie foto Burlacul, sezonul 6. Cine este Ana Bene, aleasa burlacului Andi Constantin

În cel de-al șaselea sezon Burlacul, Andi Constantin a decis să își caute jumătatea și a avut de ales între 25 de concurente, cu firi și personalități diferite.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 23:46

În marea finală au rămas trei concurente: Simona Bălăceanu, Ana Bene și Melissa Azak. Iar într-un final, Andi a decis ca Ana Bene să-i fie aleasa. Deși nu i-a oferit inelul, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, burlacul i-a dat brățara dată de mama lui pentru a o da femeii pe care o alege. 

Mesajul lui Andi pentru Ana Bene a fost unul extrem de sincer și a recunoscut că nu a ajuns încă în punctul în care să o iubească, dar vrea să o cunoască mai bine.

"Simt că ești alegerea corectă și rațională, știu și simt că tu ești cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie, iar ceea ce simt pentru tine în acest moment, nu știu cum să zic ca să nu doară, nu este iubire, pentru că nu am avut timp să ajung să te iubesc, ceea ce simt este drag, drag de a sta în preajma ta, drag de căldura ta. Îmi este drag de tine, dar nu sunt în punctul de a proiecta viața alături de tine, pentru că încă te descopăr", i-a mărturisit Andi Constantin.

După cele spuse Andi lasă alegerea la mâna Anei, iar ea decide să dea o șansă relației. 

Pe acelaşi subiect

Cine este Ana Bene, aleasa burlacului Andi Constantin

Ana Bene este aleasa sau marea câștigătoare a inimii burlacului Andi Constantin. Ana Bene locuieşte în Cluj, are 35 de ani şi lucrează ca make-up artist şi cosmeticiană în propriul salon de înfrumuseţare. Încă de la prima ei întâlnire cu Andi, Ana și-a deschis sufletul și i-a povestit că a ajuns să fie în armonie cu ea, în urma unei probleme de sănătate

"Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine.Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani", a recunoscut Ana.

De atunci, între cei doi a existat o legătură strânsă, iar Andi a perceput-o mereu ca fiind o femeie puternică. "Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală. Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine", a mărturisit Andi Constantin.

Ana Bene și Andi Constantin, o ultimă întâlnire cu multă chimie

 

Ultima întâlnire a celor doi a fost planificată de Ana și a avut loc în România, la Cluj, unde concurenta l-a adus pe nepotul său să îl cunoască pe burlac. ”Mi-a plăcut foarte mult că am avut și eu ocazia să organizez acest date. Chiar am pus suflet. Pentru mine e foarte important să vadă unde îmi petrec mare parte a zilei, atmosfera de la locul de muncă, ce îmi place să fac. Să știe unde să mă găsească, dacă nu răspund la telefon”, a spus Ana Bene despre întâlnirea din România cu Burlacul.

După plimbarea din parc, Andi Constantin și Ana Bene au luat cina și s-au relaxat în jacuzzi. ”Mood-ul este foarte calm, așezat, foarte previzibil. Alegerile ei arată, de fapt, cum este și ea. Au fost două ore în care ne-am simțit bine, ne-am relaxat, am vorbit un pic despre toate filozofiile noastre de viață. Cu Ana întotdeauna rezonez, suntem pe aceeași lungime de undă, ceea ce mă bucură mult. E confortabil să găsești lângă tine un om pe înțelesul tău”, a mărturisit, la rândul său, Andi Constantin.

Cine este Andi Constantin, Burlacul sezonului 6

Andi Constantin are 29 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. A devenit cunoscut publicului din România, după showul „Insula Iubirii”, unde a avut rol de ispită. Este pasionat de sport, fiind multiplu campion la fitness și antreprenor. A mai făcut karate, kick-boxing și kempo și a jucat fotbal timp de 11 ani. A suferit foarte mult când avea 20 de ani, din cauza unei iubite. Dezamăgirea de atunci i-a influențat drumul în viață.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele', spune Andi Constantin despre el.

În anul 2018, viața fostei ispite masculine de la Insula Iubirii a fost dată peste cap. În spațiul public, a apărut o filmare care l-a dat de gol în legătură cu faptul că Andi Constantin făcuse videochat. Nu era prima ispită despre care s-a aflat acest lucru, însă vedeta Antena 1 și-a asumat la acel moment secretul rușinos din trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Burlacul, sezonul 6. Cine este Ana Bene, aleasa burlacului Andi Constantin