Antena Meniu Search
x

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă.Cine a câştigat ediţia

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a doua gală a celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, cu o super transformare în Tina Turner - Proud Mary. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă atât pe publicul naţional, cât şi la nivel urban.

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 11:09

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! lider de audienţă, cu 7.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.9%, urmată de Pro TV, cu 5.2 puncte de rating și 14.3% cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 18.1% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating şi 17.3% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:02, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Concurenții celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a doua gală a transforming show-ului de la Antena 1. Primilor concurenţi ai serii, ruleta le-a pregătit un moment special – Nicole Cherry şi Juno au primit Justin Timberlake - Rock Your Body & CAN'T STOP THE FEELING!. Cheri s-a auzit şi în continuare, căci WRS şi Emilian au adus pe scena transforming show-ului hit-ul celor de la Modern Talking - Cheri Cheri Lady.  Cu următorul cuplu ruleta a ajuns pe plaiurile indiene, căci CRBL şi Radu Ţibulcă au primit provocarea Tunak Tunak Tun | Daler Mehndi. A urmat apoi un moment încărcat de energie, când Cristina Stroe şi Damian Drăghici au impersonat-o pe Sofia Vicoveanca cu Haida roata, măi, flăcăi, în vreme ce Amna şi Misha au recreat un moment sexy cu Jennifer Lopez, Maluma - Pa Ti. Pe ritmuri de conga, Codruţa şi Valentin Sanfira au adus-o la Te cunosc de undeva! pe Gloria Estefan, Miami Sound Machine – Conga, iar seara a fost încheiată de către ADDA şi Radu Bucălae cu transformarea în Loredana – Apa. Cea de-a doua gală a celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, cu o super transformare în Tina Turner - Proud Mary.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a treia gală a celui de-al 19-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă.Cine a câştigat ediţia