Antena Meniu Search
x

Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare continuarea ultimului capitol al poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Aproape 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:33, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 13:20

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:26-23:00 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu un rating mediu de 6.3 puncte de rating și 21.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu o medie de 5.7 puncte de rating şi 19.4% cotă de piaţă. Şi la nivelul publicului urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu 5.7 puncte şi 15.4% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată tot de Pro TV, cu 5.5 puncte de rating şi 14.9% cota de piată. Ierarhia se păstrează şi pe publicul naţional, acolo unde Adela a condus clasamentul audienţelor cu 6.8 puncte de rating şi 17.1% cotă de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV cu 6.7 puncte de rating şi 16.9% cota de piaţă.

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările familiei de a le salva pe Adela (Mara Oprea) şi Andreea (Oana Moşneagu) din locul în care Silviu (Conrad Mericoffer) le ţinea captive, în dorinţa lui disperată de a afla adevărul: „Nu am vrut să fac rău nimănui, vreau doar adevărul!”. Adela nu şi-a pus în pericol doar propria-i viaţă, ci şi pe a bebeluşului pe care îl poartă, precum și viața lui Mihai (Alecsandru Dunaev), care a venit după ea s-o salveze. Tot aseară, Andreea a realizat de fapt cine sunt oamenii pe care se poate baza: „A venit şi după mine cineva! A venit sora mea! Aşa că dacă te mai atingi de un singur fir de păr din capul ei, o să ai de-a face cu mine!”, i-a spus ea lui Lucian. Ce se va întâmpla mai departe, dacă se va îndepărta Andreea de planurile soţului ei şi va pune relaţia cu sora sa, Adela, pe primul plan, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

„Emoţie, suspans, poveşti frumoase, şi, credem noi, actorie facută cu atenţie şi respect faţă de telespectatori şi meserie, asta sperăm că am transmis aseară. Mă bucur că am reuşit să arăt prin personajul meu că aparenţele înşala - iar Nuţi arată încă o dată că nu trebuie să fie judecată la prima vedere!”, a dezvăluit Anca Sigartău, în vreme ce Daniel Nuţă a completat: „Aseară, Lucian şi-a protejat în continuare trecutul şi a încercat să găsească o formulă pentru a participa la salvarea Andreei, însă prin metodele pe care doar el le ştie – obiceiuri mai vechi din legiunea străină”.

„Pe cât de curajoasă a fost Adela, să plece singură în misiunea de salvare a Andreei, pe atât de dificilă a devenit situatia. Au fost secvenţe complicate, dar ce m-a ajutat foarte mult a fost faptul că am fost legată de un stâlp, în praf şi fum suficiente ore încât toată situaţia de jucat să devină extrem de reală. Astfel luptam pentru viaţa Adelei, ca pentru viaţa mea, şi când te conectezi aşa cu personajul tău, e un sentiment foarte frumos!”, a mărturisit Mara Oprea. Şi pentru personajul interpretat de Alecsandru Dunaev episoadele de aseară au fost unele cu încărcătură emoţională deosebită: „Cum te simți când știi că tot ce contează pentru tine, pentru ce ai luptat ani de zile, poate să dispară într-o fracțiune de secundă? Sacrifici tot și intri să lupți cu mâinile goale pentru a salva ce iubești! Inconștiență? Teribilism? Nu. Eu zic că e iubire. Despre asta a fost episodul de aseară. Despre cât de mult putem sacrifica, despre cum putem renunța la noi înșine în numele iubirii!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor