Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, lider de piaţă la nivelul întregii ţări

Cel mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production fiind lider de piaţă la nivelul întregii ţări. Şi la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Lia – Soţia soţului meu a fost prima opţiune de vizionare. 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară continuarea poveştii de iubire unice, dar încercată de trădări şi minciuni. 

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 12:16

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivel naţional, înregistrând 7.9 puncte de rating şi 18.9% cota de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, cu 7.3 puncte de rating  şi 17.5% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea serialului Lia – Soţia soţului meu a condus clasamentul audienţelor cu 7.2 puncte de rating şi 21.8% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV cu 6.4 puncte de rating şi 19.4% cota de piaţă. În minutul de aur, 20:54, 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau Lia – Soţia soţului meu. 

Noi personaje intrigante şi-au făcut apariţia în cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu. Otilia Bădescu (Ilinca Goia) a încercat din nou să o îndepărteze pe Lia (Ana Bodea): “De ce te-ai întors? Asta ai vrut să vezi? Că sunt fericiți, că sunt o familie. Pleacă, fetiță, acum cât mai ai timp. Ce rost are să mai suferi atât?”, însă aceasta nu a rămas indiferentă: “O să îţi vorbesc frumos când o să mă respecţi şi tu!”. Mai mult, i-a înapoiat banii pe care Otilia îi oferise ca să plece, chiar în prezenţa lui Petru: “I-ai dat bani ca să plece? E soţia mea!”. În tot acest timp, Alice (Ioana Blaj) face eforturi mari să îşi recapete amintirile, iar Robi (Andrei Voicu) nu reuşeşte deloc să îi intre în graţii: “Doamne, cât de tare mă enervează copilul ăsta!”, a fost replica ce nu a întârziat să apară. Tot aseară, Mira (Kira Hagi), un alt personaj misterios, care s-a recomandat drept sora lui Alice şi-a făcut apariţia la VorGroup, iar Pavel (Alexandru Ion), fratele lui Petru a primit deja un prim  mesaj de ameninţare. Nu a durat mult şi clanul Rocca a trecut la fapte. Rusu (Andrei Coman) şi Bobiţă (Andrei Ivan) i-au răpit pe Lia şi Robi când se întorceau de la şcoală:  “Dacă Robi păţeşte ceva din cauza ta îţi jur că uit că eşti fratele meu!”. Ce se va întâmpla cu Lia şi Robi şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » TV » Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, lider de piaţă la nivelul întregii ţări