Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Cine a câștigat "bomba" de la jocul de amuletă. Anca Dinicu a dat verdictul

În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a pus la bătaie o „bombă” cu mai multe amulete. Anca Dinicu a degustat preparatele și a decis cine a câștigat super avantajul.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 22:51

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Cine a câștigat "bomba" de la jocul de amuletă. Anca Dinicu a dat verdictul
- Antena 1

De data aceasta, în ediția difuzată pe 11 apriile 2023, chefii au fost puși să tragă la sorți un bilet dintr-un bol, apoi au fost legați la ochi și puși să aleagă cu ce carne vor găti. Cătălin Scărlătescu a pregătit o rețetă de carne de vită cu pară în vin și piure, Sorin Bontea a făcut purceluș de lapte la cuptor cu curry, Florin Dumitrescu a ales să facă niște coaste cu orez și ou, iar Orlando Zaharia a ales să pregătească berbecuț cu piure și trufe.

Chefii au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Anca Dinicu, invitata care a primit misiunea de-a decide cine a câștigat „bomba”, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 11 aprilie 2023.

Anca Dinicu a decis cine a câștigat „bomba” la proba pentru amuletă, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 11 aprilie 2023

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția îndrăgita actriță, care a dezvăluit verdictul. „Au fost delicioase toate, știu că o să mă alergați cu cuțitele pe aici pentru că a trebuit să aleg doar o singură farfurie”, a zis Anca Dinicu chefilor.

„Să știți că Anca a gustat de foarte multe ori din toate farfuriile. A luat o decizie foarte cinstită, s-a gândit foarte bine și a luat în calcul absolut toate detaliile. După ce nu ne-ați mai văzut a rămas acolo și a simțit nevoia să se asigure că gustă din absolut toate preparatele din nou și din nou, pentru a decide ce preparat i-a plăcut cel mai mult”, a explicat Gina Pistol.

Când invitata specială a dezvăluit faptul că a câștigat farfuria cu porcușor de lapte, Sorin Bontea a avut o reacție de milioane. Acesta a strigat fericit, ba chiar i-a zis Ancăi Dinicu să o pupe pe mama ei pentru el. Momentul în care s-a anunțat cine a câștigat „bomba” a fost unul de-a dreptul savuros. Apoi, chefii, Anca Dinicu, Orlando Zaharia și Gina Pistol au mers în culise, acolo unde toți au putut savura un brisket adus de Scărlătescu și gătit de Dumitrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Cine a câștigat "bomba" de la jocul de amuletă. Anca Dinicu a dat verdictul