Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 17 mai 2023. Momentul în care Diane Inamahoro leşină în bucătărie. "Nu e prima dată"

Chefi la cuţite, sezonul 11. Ediţia de miercuri, 17 mai 2023, a emisiunii de la Antena 1 a adus pe micile ecrane clipe tensionate. Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a leșinat pe platoul de filmare, iar medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 22:12

Vezi și

Chefi la cuţite este o emisiune mereu surprinzătoare, iar situaţiile neaşteptate îi ţin pe concurenţi cu sufletul la gură, chiar şi când nu e vorba de gătit. În ediţia de miercuri, 17 mai 2023, a sezonului 11 Chefi la cuţite, Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a leșinat în bucătăria show-ului culinar.

Chefi la cuţite, 17 mai 2023. Diane Inamahoro a leşinat

Trecuse doar puţin timp de când farfuriile fuseseră finalizate, când Diane Inamahoro s-a prăbuşit la podea. "Dintr-odată i s-a făcut rău! A leșinat cumva. I s-a făcut rău", spune chef Sorin Bontea. Imediat, medicii au venit în platoul emisiunii de la Antena 1, iar Mariana Zinner nu a ezitat să ofere o mână de ajutor: "Eu am fost la Salvare câțiva ani buni și am rămas cu primul instinct. I-am spus să inspire pe nas, să respire pe gură și a ascultat toate comenzile mele. Atunci m-am liniștit, am văzut că e pe drumul cel bun!"

Cu ajutorul medicilor, Diane Inamahoro a început să își vină în simţiri. Concurenta i-a cerut lui chef Sorin Bontea să-i aducă un suc ori ceva dulce, ca să-şi revină din starea de leşin. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Diane Inamahoro după ce a leşinat în platoul Chefi la cuţite.

Pe acelaşi subiect

"Mi s-a făcut rău, s-a adunat oboseala, nu am băut destulă apă. Nu am avut suficientă grijă de mine, am dat tot ce am putut în probă, am avut și un pic de emoții", a dezvăluit Diane Inamahoro. Medicul a întrebat-o "Te-a luat cu amețeală?", iar concurenta a răspuns: "Da, a fost foarte cald și mi-a venit să cad. Simt când vine".

"Le-am zis că nu trebuie să își facă griji pentru că nu e prima dată. Eu sunt sănătoasă de fel, dar au insistat să se asigure. Mi-am revenit complet, mai ales că au avut grijă de mine. Mulțumesc!", a adăugat concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 17 mai 2023. Momentul în care Diane Inamahoro leşină în bucătărie. "Nu e prima dată"