Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Patrizia Paglieri a dat verdictul

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Emoţii mari în ediţia de marţi, cu numărul 17, a emisiunii Chefi la cuţite de la Antena 1. După ce a gustat şi a analizat cu atenţie preparatele juraților, Patrizia Paglieri a dat verdictul final şi a anunţat astfel cine a câștigat seiful cu amulete.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 22:30

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Patrizia Paglieri a dat verdictul
Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Patrizia Paglieri a dat verdictul - Antena 1

În seara aceasta, s-a dat ultima luptă pentru amuletă: Chefii s-au întrecut pentru a câștiga seiful!  Este bătălia supremă, o premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite, care a schimbat regulile la capitolul amuletelor. Astfel, în acest sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un al patrulea adversar la fiecare întrecere, degustarea fiind făcută de câte un invitat celebru. Amuletele câștigate de ceilalți competitori au fost depuse în seiful care a devenit o nouă țintă pentru Chefi.

Chefi la cuţite 2 mai 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete

Chef Patrizia Paglieri a venit să aleagă farfuria demnă de seiful sezonului 11. Deşi emoțiile resimţite la masa juraților s-au ridicat la cote ameţitoare, decizia invitatei speciale nu a întârziat să apară. Patrizia Paglieri a anunţat că seiful cu amulete merge la chef Sorin Bontea, care a gătit prepeliță.

„Deci în secunda aia am zis că Dumitrescu moare de oftică!”, a precizat chef Cătălin Scărlătescu. Şi reacția lui chef Sorin Bontea, care a sărit de pe scaun de bucurie, a fost de-a dreptul savuroasă: „Am gătit exact așa cum am crezut eu. Am gătit pe gustul meu și uite că s-a nimerit. Cred că e vorba de noroc și de puțină inspirație”.Ca să-i împace pe toţi, Patrizia Paglieri, a adăugat: „Toate trei au fost foarte bune”.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cutite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Patrizia Paglieri a dat verdictul